Sport

Scor umflat pe final

„Avantaje”, lidera Campionatului Municipal de Fotbal Amatori Deva, a câştigat derby-ul etapei de duminică cu „Old Boys”, însă diferenţa de scor, de 4-0, este exagerată şi a fost provocată de căderea psihică a învinşilor, din ultimele minute de joc.

Multe ocazii, un gol

Echipa perfectă a play-off-ului, „Avantaje”, a continuat seria victoriilor consecutive, ajungând la cota nouă, chiar dacă Old Boys e o formaţie solidă, cu mulţi jucători experimentaţi. Lidera a început tare meciul cu ultima formaţie din „careul de aşi”, iar Doboş (min. 1) şi Mureşan (min. 7) au luat la ţintă barele porţilor adverse. Dominarea celor de la „Avantaje” a fost autoritară pe parcursul întregii reprize întâi, însă în ciuda ocaziilor, singurul gol a fost marcat de Zama (min. 17), cu un şut norocos deviat de un adversar. „Old Boys” s-a închis aproape ermetic în apărare şi a replicat periculos doar de două ori prin Carabulea (min. 16 şi 22).

Eliminare contestată

Jocul s-a încins după pauză, atât în plan fotbalistic, cât şi în cel al nervilor. „Old Boys” a echilibrat situaţia şi a început să pună probleme la poarta adversă, iar meciul a devenit mai animat. Ambele echipe au jucat cu garda jos, iar fazele fierbinţi i-au obligat pe arbitri, Sorin Ciotlăuş şi Hanzi Stan, să scoată cartonaşele galbene, pentru intrările mai dure. Deciziile celor doi fluieraşi l-au supărat pe Alin Amititeloaie, delegatul echipei „Old Boys”, care a protestat vehement şi a fost eliminat. „Arbitrajul e curvesc la fiecare meci al celor de la „Avantaje”. Nu îi fură pe faţă pe adversarii lor, dar îi şicanează şi îi dezavantajează în momentele cheie”, a spus Amititeloaie, supărat. Problema e că nu există arbitraj perfect, în România, aruncarea pisicii moarte la poarta arbitrilor e o adevărată manie, iar Alin Amititeloaie nu are alte dovezi pentru a-şi susţine acuzaţiile, decât opiniile sale personale. E ca şi cum cineva ar spune despre o marcă (oricare) de maşină că e oribilă, în vreme ce milioane de alţi oameni au maşini de acel tip şi sunt mulţumiţi de ele. Dincolo de supărările provocate de arbitraj, „Old Boys“ a picat psihic după eliminarea cu pricina, iar Alin Paul a reuşit trei goluri consecutive, unul mai frumos decât celălalt, şi a dus scorul la 4-0. Scorul a fost exagerat, dar drept. (C. Marinuţ)

2 comentarii la „Scor umflat pe final

  • ACEST DELEGAT E UN PAPAGAL.LA TOATE MECIURILE FACE ATMOSFERA,GEN IONUT POPA,DE LA ARAD.AR TREBUI SUSPENDAT CAT MAI MULTE ETAPE.E UN RATAT,ATAT EL CAT SI ECHIPA ASTA SLABA.

  • Buna ziua,
    Va rog frumos sa-mi dati si mie o adresa de email unde va pot scrie dumneavoastra si celor de la Centrul Sportiv de Gimnastica Deva.
    Lucrez in strainatate si nu am posibilitatea sa vin la fata locului.
    Va multumesc!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura