Bătut şi tâlhărit

20 aprilie 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment, Flash

Livia Botici

Doi tineri, unul de 18 ani, iar celălalt de 21 de ani, au tâlhărit în miez de noapte un bărbat din Vulcan, chiar în faţa blocului în care acesta locuieşte. Cei doi şi-au ales victima dintr-un bar, au urmărit-o, iar atunci când au prins un moment în care nu-i vedea nimeni, au atacat-o.

L-au văzut beat

Totul s-a întâmplat duminică noaptea, când, aflat la un bar din municipiul Vulcan, Dănuţ V., de 48 de ani, a băut peste măsură, plecând din local ameţit de aburii alcoolului. Văzându-l în stare avansată de ebrietate, doi dintre tinerii care petreceau în acelaşi bar, l-au privit pe bărbat ca pe o adevărată ocazie de a strânge nişte bani foarte uşor. Aşa se face că, odată ce au observat că viitoarea victimă se îndrepta spre casă, indivizii au plecat în urmărirea sa. Înarmaţi cu spray paralizant, tinerii l-au acostat pe bărbat în faţa blocului în care acesta locuieşte, profitând de faptul că zona nu era iluminată. După ce i-au dat mai multe jeturi de spray paralizant în ochii, agresorii l-au trântit la pământ. Lovit cu pumnii şi cu picioarele în cap şi în stomac, Dănuţ V. a rămas inconştient pe caldarâm.

Au fost prinşi

După ce şi-au văzut victima doborâtă, cei doi tineri din Vulcan i-au furat portmoneul, în care bărbatul avea toate actele, telefonul mobil şi suma de 150 de lei. Potrivit anchetatorilor, după incident, bărbaţii au dispărut de la faţa locului, dar după ce victima le-a semnalat fapta, poliţiştii i-au prins pe amândoi. Pe numele lui Tiberiu P. şi al lui Florin E. a fost întocmit dosar de cercetare penală, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, aceştia fiind reţinuţi pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi magistraţilor din Petroşani, pentru a se emite mandate de arestare preventivă. Prejudiciul a fost recuperat, dar, numai pe jumătate.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Primarul Diniş din Băiţa, la întrecere cu cel din Şoimuş

Venirea primăverii a relansat competiţia între primarii din mediul rural. Meritul unor edili şefi este că au reuşit să mobilizeze...

Din nou, la judecată

Ion Simion (foto), fostul director general şi directoarea economică a Direcţiei Agricole şi pentru Dezvoltare Rurală (DADR) Hunedoara au fost...

Elevii au apăsat tasta „enter”, iar profesorii tasta „grevă”

La începutul acestei săptămâni s-a dat startul la prima probă orală a sesiunii de bacalaureat din acest an. Proba de...

Închide