Schimbãri în legislativul local din Petrila

05 consiliul local petrilaMaximilian Gânju

Locul consilierului Daniela Vişănescu în Consiliul Local Petrila, exclusă din partid de liberali, ar urma să fie luat de un membru al organizaţiei de tineret.
Conducerea PNL Petrila se gândeşte să propună un tânăr în funcţia de consilier local, loc rămas liber pe listele liberalilor, după ce Daniela Ştefania Vişănescu a fost exclusă din partid. Liberalii au decis excluderea din organizaţie a consilierului Vişănescu, pe motiv că a adus deservicii formaţiunii care a propulsat-o în Consiliul Local Petrila, aceasta fiind alături de consilierii PSD, la iniţierea unui proiect care avea aceeaşi temă cu un proiect discutat de liberali în interiorul partidului. Acest lucru a fost văzut de colegii de partid ca un act de sabotaj, însă liberalii din Petrila au fost nemulţumiţi şi de alte acţiuni ale Danielei Vişănescu. Aceasta a fost exclusă din formaţiune în decembrie 2013, iar liberalii vor înlocuirea ei în CL Petrila cu preşedintele organizaţiei de tineret, Daniel Preda, care deţine şi funcţia de vicepreşedinte TNL Hunedoara.
Dacă va accede în Consiliul Local Petrila, Preda ar fi cel mai tânăr consilier local care a activat în legislativul din localitatea estică a Văii Jiului. El spune că propunerea nu i-a fost transmisă de conducerea organizaţiei, însă este pregătit să activeze în CL Petrila şi chiar are o serie de proiecte pentru comunitatea locală.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare