Sport

Scandal în „familia” Olimpicului

11 x 2 antrenorul aurel sava(1)

Ciprian Marinuţ

Antrenorul Aurel Sava şi-a reziliat de comun acord contractul cu clubul Olimpic Simeria, din cauza neînţelegerilor cu oficialii şi cu jucătorii. Interimatul, până la găsirea unui alt tehnician, este asigurat de directorul sportiv Liviu Braşoveanu.

Armonie „spartă” în amicale
Superba atmosferă familială existentă în cadrul clubului Olimpic s-a deteriorat, după cearta izbucnită între antrenorul Aurel Sava şi jucători, la meciul amical cu Clujana Cluj, de la Cupa „Oraşului Simeria”. Atunci, spiritele s-au încins între tehnician şi sportivi, iar Aurel Sava s-a supărat şi a părăsit banca tehnică. Ceea ce părea un simplu incident, care urma să fie rezolvat după calmarea spiritelor s-a dovedit însă mult mai adânc şi a dus la divorţul între antrenor şi club. Astfel, cu mai puţin de două săptămâni înaintea începerii campionatului, Olimpic Simeria a reziliat de comun acord contractul lui Aurel Sava, iar până la aducerea unui nou tenician, echipa va fi pregătită de directorul sportiv, Liviu Braşoveanu.

Nu spală rufele în public
Oficialii clubului simerian respectă munca tehnicianului şi nu dau cu pietre  în el la despărţire, ci remarcă performanţele obţinute de echipă, sub comanda lui Aurel Sava. „Performanţele Olimpicului din primul an de Liga I, respectiv calificarea în play-off şi în semifinalele Cupei României, i se datorează şi antrenorului Aurel Sava. Îi mulţumim încă o dată pentru acest lucru, dar despărţirile fac parte din viaţa tehnicienilor în sport şi mai ales în fotbal. Sunt convins că Aurel Sava o să-şi continue activitatea la o echipă de futsal sau de teren mare, datorită seriozităţii cu care munceşte”, a spus Horaţiu Zaiu, preşedintele clubului Olimpic Simeria. Aurel Sava consideră că sacrificarea sa a fost soluţia cea mai simplă şi doreşte succes echipei în continuare. „Au fost mai multe probleme interne la echipă, care s-au spart, ca de obicei în capul antrenorului. În plus, nu m-am mai înţeles financiar cu conducerea şi tactic cu jucătorii, astfel, că era normal să plec eu şi nu toată echipa. Eu sper să facă treabă bună şi fără mine”, a spus Aurel Sava, care a precizat că e posibil să devină antrenor cu portarii la o formaţie din liga a III-a, la fotbal pe teren mare.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura