Sărbătoriţii lunii la UAMS Baia de Criş

3 noiembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

Magdalena Şerban

Finalul lunii octombrie i-a adus în prim plan pe cei care sunt găzduiţi de Unitatea de Asistenţă Medico-Socială Baia de Criş (UAMS) şi au avut ziua de naştere. Conducerea instituţiei i-a sărbătorit cu tort, suc şi multe urări.

„Le-am cântat la mulţi ani Danielei Pungă, lui Constantin Dascălu, Elenei Ghiordeac, lui Viorel Jurcă şi Sofiei Bogariu. Ne-am bucurat, din nou, să ne strângem cu toţii pentru a-i sărbători pe cei cinci la aniversare. Acţiunea va continua şi în noiembrie, dar şi în decembrie. De altfel, o plănuim şi pentru 2020. Credem că astfel putem trezi sentimentul de siguranţă şi de încredere în rândul celor vârstnici şi bolnavi, înţelegând că există în jurul lor persoane cărora le pasă“, a afirmat Diana Bulz, managerul UAMS Baia de Criş.
Totodată, aceasta a mai spus că Luminaţia a fost marcată şi în acest an, aprinzându-se câte o lumânare. „Ne-am îngrijit de mormintele celor care au fost internaţi la noi, dar au decedat şi i-am îngropat. Avem un loc pus la dispoziţie cu ajutorul primăriei, iar biserica şi preotul ne sprijină mereu. Vorbim de persoane care nu au aparţinători, iar în caz de deces, nerevendicându-le nimeni, solicităm cele necesare pentru a le înmormânta, asistenţei sociale din cadrul administraţiilor publice locale unde au adresa de domiciliu“, a precizat managerul.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Încă un cetăţean din Brad a împlinit 100 de ani!

Tot mai mulţi brădeni trec pragul a 100 de ani, ceea ce nu poate decât să ne bucure. Astfel, în...

Şi-a terorizat propria mamă

Un tânăr de 32 de ani, din comuna Băniţa, a fost evacuat din locuinţă, în urma unui ordin provizoriu de...

Prinşi în flagrant de poliţiştii rutieri

Un bărbat de 31 de ani, din municipiul Vulcan, după ce a băut bine, s-a urcat la volanul autoturismului şi...

Închide