Comunitate

Şapte drumuri din comuna Vaţa vor intra în modernizare

04-Milu-Folescu-Vata0449Cu bani de la Consiliul Judeţean, dar şi alocări de la bugetul local, şapte drumuri comunale din Vaţa  de Jos vor intra în proces de modernizare. Necazul administraţiei de aici e că selecţia de oferte a pornit cu stângul.

„Deşi iniţial au existat şase societăţi interesate de executarea lucrărilor la acest program de reparaţii, s-a strecurat o eroare la stabilirea valorilor în ce priveşte procesul de asfaltare, fiind preconizat un prag de trei centimetri grosime, nu de  cinci, aşa că va trebui reluată procedura de selecţie, iar asta se va întâmpla cel mai probabil în 9 octombrie. După semnarea contractelor şi parafarea birocraţiei impusă prin lege, după jumătatea lunii octombrie sperăm să ne apucăm de treabă. Drumurile ce trebuie reparate şi modernizate (asfaltate) sunt din satele Basarabasa, Ociu, Ocişor, Târnava de Criş, Tătărăştii de Criş şi Prihodişte”, a precizat Milu Folescu (foto), primarul comunei Vaţa de Jos. (M. Şerban)

One thought on “Şapte drumuri din comuna Vaţa vor intra în modernizare

  • da, si noaptea cate o data se mai stinge iluminatul public si apa se tot opreste pe timp de noapte , inca de cand era canicula.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura