Sãptãmâna protocoalelor

2 iunie 2009 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

demeter-4806

Nicolle Ebner

De ieri, şi-au intrat oficial în atribuţii şi noile echipe de conducere ale Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Hunedoara, Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie în Agricultură şi Direcţiei Judeţene de Statistică.

Alte numiri oficiale în funcţii
La DSP, echipa îl are la conducere pe directorul coordonator Ioan Demeter. Social-democratul Ioan Demeter (foto) este secondat de Cecilia Birău, director adjunct pe domeniul sănătăţii publice (PDL), Valeria Andreescu, director adjunct responsabil cu controlul în sănătate publică (PDL Petroşani), Bianca Fărcaş, director adjunct pe departamentul de asistenţă medicală (PSD).

Valea Jiului s-a mutat la Deva
Tot de ieri, reprezentantul PDL, Benone Bădescu (fost şef al reprezentanţei Daewo România, în judeţul Hunedoara) a fost instalat oficial în fotoliul de director coordonator al Direcţiei Judeţene de Statistică.
APIA Hunedoara este condusă de reprezentanţi ai Văii Jiului, atât directorul coordonator, Vasile Jurca (PSD Petrila), cât şi adjunctul, Veronica Borungel (PDL Lupeni) venind din mediul de afaceri.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Sectiile de votare, conduse de someri

Listele publicate pe site-ul Prefecturii Hunedoara cu preşedinţii şi locţiitorii secţiilor de votare desemnaţi în urma tragerii la sorţi, care...

Ştiri – 3.06.2009

Ieri, circulaţia pe DN 7, la ieşirea din oraşul Simeria, înspre Orăştie, a fost oprită, după ce un TIR încărcat...

Riscul unei tragedii pe DN 66

Coridorul European 79, care asigură legătura dintre Ardeal şi Oltenia, se surpă pe zi ce trece, însă, în ciuda pericolului,...

Închide