S-au încăierat pe stradă

31 martie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Trei bărbaţi puşi pe scandal au fost sancţionaţi de poliţişti cu câte o amendă de 5.000 de lei, dar sunt şi cercetaţi penal. Incidentul a avut loc în comuna Hărău, iar o femeie a trăit o spaimă soră cu moartea după ce s-a trezit cu scandalagi în curtea ei.
„Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Şoimuş au fost sesizaţi de o femeie din comuna Hărău că, în timp ce se afla la locuinţa sa, trei bărbaţi din localitate au provocat scandal pe drumul public, după care au pătruns fără drept în curtea locuinţei sale, unde au continuat scandalul. În cel mai scurt timp, la faţa locului au sosit poliţiştii, care au aplanat conflictul şi au stabilit că între cei trei bărbaţi (în vârstă de 26, 28 şi 43 de ani – ultimii doi) a avut loc un conflict spontan, context în care tânărul de 26 de ani a fugit, fiind urmărit de ceilalţi doi bărbaţi, inclusiv în curtea femeii care a solicitat intervenţia poliţiştilor”, a informat IPJ Hunedoara.
Poliţiştii au stabilit că indivizii nu aveau declaraţiile prevăzute de Ordonanţa Militară şi nu-şi puteau justifica prezenţa pe stradă sub nici o formă, astfel că i-au amendat. Totodată, pentru că au dat buzna în curtea femeii, celor trei le-a fost întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de violare de domiciliu. (M.Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Situaţia infecţiilor cu COVID-19 în judeţ şi la nivel naţional

Ieri, 31 martie, în judeţul Hunedoara se aflau în carantină 186 de persoane, iar în izolare 2.984 de persoane.

Insemex Petroşani organizează cursuri de specialitate online

Şi activitatea specialiştilor de la Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Securitate Minieră şi Protecţie Antiexplozivă – Insemex Petroşani...

Asistentele au revenit, medicul, ba

Ieri, asistentele medicale şi infirmierele de la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului municipal din Orăştie au revenit asupra deciziilor...

Închide