S-au bârfit aceluiaşi iubit

Două tinere din zona Brad s-au încăierat după ce una dintre ele ar fi bârfit-o pe cealaltă unui prieten, fără să ştie că bărbatul a fost iubitul ei. Disputa s-a încheiat în faţa judecătorului. Tânăra acuzată de bârfă se afla în faţa blocului în care locuieşte, unde a apărut şi rivala. Aceasta avea un comportament agresiv şi i-a reproşat că a povestit unele lucruri despre ea fostului concubin al ei.
„Persoana vătămată a intrat în scara blocului, iar inculpata a intrat după ea şi a început să o lovească cu pumnul în zona feţei şi să o tragă de păr. Imediat la locul altercaţiei au venit mama şi sora inculpatei, care au intervenit pentru a opri altercaţia”, se arată în dosar. Fata agre­sată s-a dus la Poliţie şi a depus o plân­gere împotriva agresoarei, iar procurorii au trimis-o în judecată. În faţa magis­traţilor a recunoscut comiterea faptei, însă a menţionat printre altele că a fost în pericol, pentru că victima a luat o bâtă de lemn în mână şi a vrut să o lovească. Ea a prins-o cu mâinile de păr şi au început să se lovească reciproc cu palmele peste faţă. N-a putut dovedi însă faptul că a fost atacată cu bâta, astfel că magistraţii n-au luat în considerare o eventuală ”legitimă apărare”. Tânăra de 30 de ani din comuna Buceş a primit un avertisment pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe. Soluţia Judecătoriei Brad nu este însă una definitivă. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Are de plătit 2700 de lei pentru o cafea

În loc să plătească 14 lei cât costa bor­canul de cafea instant, un recidivist şi l-a îndesat sub haină şi

Lemn transportat fără aviz

Şoferul a fost amendat de poliţişti cu 1000 de lei, iar cantitatea de lemn pentru care nu avea acte a

Bolnavii de pe paturile de ATI se înmulţesc odată cu jocurile politice ale decidenţilor!

În ziua de 24 martie, toată presa informa despre declaraţia ministrului sănătăţii, Vlad Voi­culescu. Acesta şi-a acuzat colegii de guvernare

Închide