S-au bârfit aceluiaşi iubit

24 martie 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Două tinere din zona Brad s-au încăierat după ce una dintre ele ar fi bârfit-o pe cealaltă unui prieten, fără să ştie că bărbatul a fost iubitul ei. Disputa s-a încheiat în faţa judecătorului. Tânăra acuzată de bârfă se afla în faţa blocului în care locuieşte, unde a apărut şi rivala. Aceasta avea un comportament agresiv şi i-a reproşat că a povestit unele lucruri despre ea fostului concubin al ei.
„Persoana vătămată a intrat în scara blocului, iar inculpata a intrat după ea şi a început să o lovească cu pumnul în zona feţei şi să o tragă de păr. Imediat la locul altercaţiei au venit mama şi sora inculpatei, care au intervenit pentru a opri altercaţia”, se arată în dosar. Fata agre­sată s-a dus la Poliţie şi a depus o plân­gere împotriva agresoarei, iar procurorii au trimis-o în judecată. În faţa magis­traţilor a recunoscut comiterea faptei, însă a menţionat printre altele că a fost în pericol, pentru că victima a luat o bâtă de lemn în mână şi a vrut să o lovească. Ea a prins-o cu mâinile de păr şi au început să se lovească reciproc cu palmele peste faţă. N-a putut dovedi însă faptul că a fost atacată cu bâta, astfel că magistraţii n-au luat în considerare o eventuală ”legitimă apărare”. Tânăra de 30 de ani din comuna Buceş a primit un avertisment pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe. Soluţia Judecătoriei Brad nu este însă una definitivă. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Are de plătit 2700 de lei pentru o cafea

În loc să plătească 14 lei cât costa bor­canul de cafea instant, un recidivist şi l-a îndesat sub haină şi...

Lemn transportat fără aviz

Şoferul a fost amendat de poliţişti cu 1000 de lei, iar cantitatea de lemn pentru care nu avea acte a...

Bolnavii de pe paturile de ATI se înmulţesc odată cu jocurile politice ale decidenţilor!

În ziua de 24 martie, toată presa informa despre declaraţia ministrului sănătăţii, Vlad Voi­culescu. Acesta şi-a acuzat colegii de guvernare...

Închide