Are de plătit 2700 de lei pentru o cafea

În loc să plătească 14 lei cât costa bor­canul de cafea instant, un recidivist şi l-a îndesat sub haină şi a încercat să treacă de pază. A fost prins, a dat cafeaua înapoi şi trebuie să scoată din buzunar 2700 de lei, dacă vrea să rămână în libertate.
Furtul comis de recidivistul de 37 de ani a avut loc într-un supermarket din municipiul Orăştie, unde a intrat cu intenţia de a cum­păra cafea. Avea bani la el, doar că obice­iurile vechi se pierd greu. Individul s-a decis să fure cafeaua şi după ce s-a plimbat printre rafturile magazinului, când a crezut că nu este văzut, a luat de pe raftul cu pro­duse un borcan şi l-a introdus in buzunarul interior al gecii pe care o purta.
”După ce inculpatul a trecut de bariera de inox, la acesta a venit agentul de paza şi i-a cerut să îl însoţească în camera de supra­ve­ghere, unde existau şi monitoare care asi­gurau supravegherea spaţiului magazinului. (..) I-a solicitat să îi predea bunul pe care îl avea ascuns în haină. Borcanul cu cafea, care avea valoarea de 14,99 de lei, a fost res­tituit unui reprezentant al magazinului”, se arată în dosarul de anchetă. Recidivistul, Radu Notar, a fost trimis în judecată la Jude­cătoria Orăştie pentru furt. Zilele trecute a şi fost condamnat la 2700 lei amendă, sumă care se transformă în 270 de zile de în­chisoare dacă nu o achită. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Lemn transportat fără aviz

Şoferul a fost amendat de poliţişti cu 1000 de lei, iar cantitatea de lemn pentru care nu avea acte a

Bolnavii de pe paturile de ATI se înmulţesc odată cu jocurile politice ale decidenţilor!

În ziua de 24 martie, toată presa informa despre declaraţia ministrului sănătăţii, Vlad Voi­culescu. Acesta şi-a acuzat colegii de guvernare

Activitate în flux continuu la spitalul din Brad

Magdalena Şerban Fiind deja instaurată carantina în muni­cipiul Brad, la spitalul de aici, numărul pre­zentărilor zilnice în Urgenţă nu pare

Închide