Are de plătit 2700 de lei pentru o cafea

24 martie 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

În loc să plătească 14 lei cât costa bor­canul de cafea instant, un recidivist şi l-a îndesat sub haină şi a încercat să treacă de pază. A fost prins, a dat cafeaua înapoi şi trebuie să scoată din buzunar 2700 de lei, dacă vrea să rămână în libertate.
Furtul comis de recidivistul de 37 de ani a avut loc într-un supermarket din municipiul Orăştie, unde a intrat cu intenţia de a cum­păra cafea. Avea bani la el, doar că obice­iurile vechi se pierd greu. Individul s-a decis să fure cafeaua şi după ce s-a plimbat printre rafturile magazinului, când a crezut că nu este văzut, a luat de pe raftul cu pro­duse un borcan şi l-a introdus in buzunarul interior al gecii pe care o purta.
”După ce inculpatul a trecut de bariera de inox, la acesta a venit agentul de paza şi i-a cerut să îl însoţească în camera de supra­ve­ghere, unde existau şi monitoare care asi­gurau supravegherea spaţiului magazinului. (..) I-a solicitat să îi predea bunul pe care îl avea ascuns în haină. Borcanul cu cafea, care avea valoarea de 14,99 de lei, a fost res­tituit unui reprezentant al magazinului”, se arată în dosarul de anchetă. Recidivistul, Radu Notar, a fost trimis în judecată la Jude­cătoria Orăştie pentru furt. Zilele trecute a şi fost condamnat la 2700 lei amendă, sumă care se transformă în 270 de zile de în­chisoare dacă nu o achită. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Lemn transportat fără aviz

Şoferul a fost amendat de poliţişti cu 1000 de lei, iar cantitatea de lemn pentru care nu avea acte a...

Bolnavii de pe paturile de ATI se înmulţesc odată cu jocurile politice ale decidenţilor!

În ziua de 24 martie, toată presa informa despre declaraţia ministrului sănătăţii, Vlad Voi­culescu. Acesta şi-a acuzat colegii de guvernare...

Activitate în flux continuu la spitalul din Brad

Magdalena Şerban Fiind deja instaurată carantina în muni­cipiul Brad, la spitalul de aici, numărul pre­zentărilor zilnice în Urgenţă nu pare...

Închide