Descindere a mascaţilor la un eveniment cu peste 80 de invitaţi

Întrunirea ilegală s-a ţinut în municipiul Hunedoara, iar participanţii, printre ei şi minori, n-au rezistat tentaţiei de a se lăuda pe Facebook. Au postat fotografii şi filmuleţe în mediul on line, şi n-a durat mult până s-au trezit cu mascaţii peste ei.
”Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Hunedoara, s-au sesizat din oficiu cu privire la înregistrările video postate în mediul on line, privind desfăşurarea unui eveniment privat în interiorul unui mobil la care par­ti­cipau un număr mare de persoane. Forţele de ordine din care au făcut parte poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Hunedoara, Serviciului Acţiuni Speciale şi jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Hunedoara, s-au deplasat la imobilul situat în municipiul Hunedoara, unde se desfăşura evenimentul privat, ocazie cu care au constatat că în curtea şi incinta acestuia se aflau un număr de aproximativ 80 de per­soane”, informează IPJ Hunedoara.
Ar fi fost vorba de un parastas, iar forţele de ordine au trecut la legitimarea invitaţilor şi, până ieri dimineaţa, dăduseră 32 de a­menzi în valoare totala de 16.000 lei. Poli­ţiştii au întocmit şi un dosar penal şi fac cer­ce­tări pentru comiterea infracţiunii de zădăr­ni­cirea combaterii bolilor. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
S-au bârfit aceluiaşi iubit

Două tinere din zona Brad s-au încăierat după ce una dintre ele ar fi bârfit-o pe cealaltă unui prieten, fără

Are de plătit 2700 de lei pentru o cafea

În loc să plătească 14 lei cât costa bor­canul de cafea instant, un recidivist şi l-a îndesat sub haină şi

Lemn transportat fără aviz

Şoferul a fost amendat de poliţişti cu 1000 de lei, iar cantitatea de lemn pentru care nu avea acte a

Închide