Politica si administratie

S-a semnat contractul de reabilitare a reţelelor de apă

Carmen Cosman

La sediul Ministerului Mediului, s-a semnat ieri contractul de finanţare pentru proiectul de reabilitare a reţelelor de apă şi canalizare din Valea Jiului, în valoare de 40 de milioane de euro.

Contractul a  fost semnat de ministrul Laszlo Borbely, preşedintele Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară–Gheorghe Ile şi directorul SC Apaserv Valea Jiului, Cristian Ionică, în prezenţa vicepreşedintelui Consiliului Judeţean, Costel Avram (foto). „Sunt bucuros că, dacă anul trecut, unii erau pesimişti în ceea ce priveşte semnarea contractului, astăzi, toată lumea este mulţumită. Contractul de reabilitare a reţelelor de apă şi canalizare din Valea Jiului este o realitate”, a declarat Costel Avram, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, imediat după semnarea acordului. Proiectul prevede reabilitarea reţelelor de apă, a reţelelor de canalizare, amenajarea a trei staţii de tratare şi a unor staţii de epurare. Deja, pe SEAP, s-a dat drumul la trei licitaţii, necesare pentru implementarea amplului proiect, respectiv cea pentru supervizare, pentru management şi reabilitarea reţelelor în Petroşani şi Aninoasa. Lucrările vor începe în curând, iar Valea Jiului se va transforma anul acesta într-un imens şantier, aşteptat de multă vreme.

One thought on “S-a semnat contractul de reabilitare a reţelelor de apă

  • Avram esti fericit acum ai multi bani ai scumpit apa la noi in Valea Jiului.Batate Dumnezeu sa te bata pe tine si pe Molot de la PNL.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura