Politica si administratie

Liderul PSD Petroşani, cu sabia demiterii deasupra capului

Carmen Cosman

În ciuda informaţiilor care dădeau drept sigură schimbarea liderului PSD Petroşani, Haralambie Vochiţoiu (foto), comisia internă care cercetează nu a ajuns încă la nici o concluzie. Preşedintele PSD Hunedoara a precizat că membrii comisiei mai au nevoie de aproape o săptămână ca să formuleze o concluzie.

Acuzat de comportament dictatorial
Un grup de 150 de persoane a semnat un memoriu adresat conducerii judeţene a PSD Hunedoara şi a solicitat schimbarea preşedintelui acestei organizaţii, Haralambie Vochiţoiu, pe motiv că ar avea un comportament dictatorial. Vochiţoiu are propriii susţinători, mult mai mulţi numeric faţă de grupul de contestatari, dar chiar şi aşa conducerea PSD Hunedoara a dispus formarea unei comisii interne, alcătuită din cinci membri, care să cerceteze cazul şi să vadă cine are dreptate. „Eu nu am vrut să mă implic, să întreb reprezentanţii comisiei despre mersul anchetei, pentru că nu doresc să mi se pună în cârcă faptul că vreau să influenţez comisia, ori că iau apărarea cuiva. Trebuie să vedem exact dacă cineva are dreptate”, a declarat preşedintele PSD Hunedoara, Laurenţiu Nistor. Acesta spune că, la sfârşitul săptămânii, vor apărea şi concluziile anchetei interne din PSD Petroşani, când membrii comisiei vor întocmi referatul şi propunerile privind măsurile ce trebuie luate pentru reglementarea situaţiei. ”Trebuie respectată disciplina de partid, să dăm dovadă că suntem oameni serioşi”, a mai spus liderul PSD Hunedoara.
Laurenţiu Nistor a precizat că, în afară de tensiunile din PSD Petroşani, a mai existat o problemă la Brănişca, unde preşedintele organizaţiei a  fost prins băut la volan. Acesta a fost suspendat din partid, până când îşi va rezolva problema.

5 comentarii la „Liderul PSD Petroşani, cu sabia demiterii deasupra capului

  • Duuuuuuuuuuuu-teeeeeeeeeeeeeee, duuuuuuuuuu-teeeeeeeeeeeeee, numa duuuuuu-teeeeeeeee.Lasa banii, actele si cheile de la partid.

  • Domnule Nistor, cu sefi de partid , ca la Branisca si Petrosani, bintuie molima raposatului (Paunescu)prin judet!!

  • Vochitoiu strica imaginea PSD-ului in Valea Jiului acest individ nusi platea angajati de la firmele sale dar are masini luxoase,amante,gras pe timp de criza.Trimitea angajati de la firma sa sa stranga adeziuni la partid in aceasta perioada de la betivi (care abar nu aveau in ce partida sau inscris dar le platea Vochitoiu cotizatile si le lua numarul de telefon sai sune sa vina la alegerile de partid)de la baru Momo de pe strada Uniri din Petrosani.

  • Ce vagabonzi…sa-l scoata pe Hari ca sa doarma Ritzi linistit!Nistore vezi ca gresesti,grav!

  • Da, dl Nistor, da atacurile din ZVJ asupra dvs oare de cine sunt comandate? Din fonduri europene, cumva, asa…? Haralambie face ca trenu-n gara si se jura ca nu fura dar l-am prins cu miliardele-n …agenda. Haide Hari, spunde da, spune pa. Pa, pa.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.