Actualitate

Hunedoara, o experientã unicã

Sorina Popa

Compania Judeţeană de Turism Hunedoara a pregătit un proiect intitulat „Hunedoara-o experienţă unică”. Proiectul este format din patru pachete turistice.

Este vorba de „Hunedoara-Natură şi Aventură”, ce include şase nopţi de cazare. În cadrul acestuia, se vizitează, printre altele, Muzeul Mineritului, Staţiunea Straja, Castelul Corvinilor, Barajul de la Gura Apei, Mânăstirea Colţ, Geoparcul Dinozaurilor şi se ridică la 562 de lei. Al doilea pachet, intitulat „Hunedoara-Tărâm de legendă”, costă 615 lei, şase nopţi de cazare. Din program, amintim vizitarea Mânăstirii Prislop, biserica din Densuş, colonia Ulpia Traiana Augusta Dacica Sarmizegetusa. Al treilea pachet, „Hunedoara-Pelerinaj la vechi biserici”, costă 556 de lei, iar cel de-al patrulea, „Hunedoara – Inima Daciei, Inima românilor”, are un preţ de 619 lei, şase nopţi de cazare.

Peste 110 agenţii de turism contactate
„Oamenii noştri au străbătut întreaga ţară, pentru a distribui ofertele Companiei, legate de acest proiect. Am ales această variantă, de a merge la agenţii de turism din ţară şi a le prezenta ofertele, decât să vină ele la noi. Am ajuns până acum la peste 110 agenţii de turism şi mai continuăm. Apoi, agenţiile îşi formează grupuri de turism, iar noi ne ocupăm de ele în momentul în care au ajuns pe teritoriul judeţului. De aici, noi suntem cei care coordonăm grupurile de turişti”, a declarat Marius Avrămică (foto), directorul general al Companiei Judeţene de Turism Hunedoara.
Compania Judeţeană de Turism Hunedoara va participa în perioada 31 martie- 3 aprilie, la Bucureşti, la cea de-a XXV-a ediţie a Târgului de Turism al României.
„Standul Companiei noastre este unul generos, atât ca suprafaţă, dar şi ca ofertă. El are o suprafaţă de 40 metri pătraţi. Vom promova, cu prioritate Parcul Naţional Retezat, Castelul Corvinilor, Staţiunea Geoagiu şi staţiunile montane din judeţul nostru”, a adăugat directorul general Marius Avrămică.

5 comentarii la „Hunedoara, o experientã unicã

 • Asta este compania turistica a dlui Molot????
  E tare !!!!
  La preturile acestea sunt mai cautate Grecia, Ungaria etc. si acolo mai e si transportul cu avionul!!!
  La noi o fi turism ecologic ?????!!!!!

 • Oare cand vom avea un site unde sa gasim toate informatiile utile si complete(competente)?

 • @tavi..bag sama ca esti doar Gica contra.
  Ce Grecie vizitezi tu cu aprox. 160 eur? De banii astia abia iti platesti taxele de aeroport.
  Cand ai fost ultima data in concediu? La Geoagiu nu se pune. 🙂

 • @ Eu
  Ultima data in ianuarie am fost cu 60 Lei !!!
  la Forli(Italia) dus intors 2 persoane , in ianuarie cu o cursa Low cost si cazarea sub 150 Eur 3 zile la 3 stele.

 • @ tavi
  Mda..aici se discuta de 6 nopti si vizite la obiective turistice.
  Preturile par a fi corecte.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.