Rugby: Gura Humorului – Ştiinţa Petroşani 17-39

23 octombrie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Echipa de rugby Ştiinţa Petroşani continuă seria meciurilor fără înfrângere în Divizia Naţională, fiind lideră în Grupa Centru-Nord.

În etapa trecută, studenţii s-au impus cu scorul de 39 -17, în deplasare, la Gura Humorului. “Astăzi m-am întors pe terenul unde acum cinci ani câştigam titlul de campion naţional. A fost un pic diferit, eu în poziţie de oaspete, iar foştii coechipieri pentru prima dată mi-au fost adversari. La sfârşitul meciului ne-am strâns mâna şi ne-am urat succes! Un sentiment plăcut care demonstrează că rugby-ul formează caractere şi leagă prietenii indiferent de timpul care trece peste noi”, a spus liderul echipei din Valea Jiului, Marian Nastasiei.
Rezultatele înregistrate în etapa a VI-a a Diviziei Naţionale de Seniori, în Grupa Centru-Nord: Gura Humorului – Ştiinţa Petroşani 17-39 şi CSM Sibiu – CSU Arad 34-33, rezultatul acestei partide urmând a fi omologat după analizarea contestaţiei depuse la finalul partidei de către arădeni şi RC Griviţa – RCM Galaţi 21-18 în Grupa Centru-Sud. (N.Gavrea)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Şah: Trofeul Cetăţii la Deva

Peste 90 de şahişti de toate vârstele şi categoriile, de la maeştri internaţionali, până la jucători nelegitimaţi, au participat la...

Magazinul Altex din Petroşani, spart de indivizi mascaţi

O spargere a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 3, la magazinul Altex, aflat într-un...

Lacul Cinciş, poligon pentru pompierii scafandri

Militarii din şase inspectorate judeţene participă, în perioada 21 - 26 octombrie, la un antrenament complex în scufundare organizat de...

Închide