Rugby: Gura Humorului – Ştiinţa Petroşani 17-39

Echipa de rugby Ştiinţa Petroşani continuă seria meciurilor fără înfrângere în Divizia Naţională, fiind lideră în Grupa Centru-Nord.

În etapa trecută, studenţii s-au impus cu scorul de 39 -17, în deplasare, la Gura Humorului. “Astăzi m-am întors pe terenul unde acum cinci ani câştigam titlul de campion naţional. A fost un pic diferit, eu în poziţie de oaspete, iar foştii coechipieri pentru prima dată mi-au fost adversari. La sfârşitul meciului ne-am strâns mâna şi ne-am urat succes! Un sentiment plăcut care demonstrează că rugby-ul formează caractere şi leagă prietenii indiferent de timpul care trece peste noi”, a spus liderul echipei din Valea Jiului, Marian Nastasiei.
Rezultatele înregistrate în etapa a VI-a a Diviziei Naţionale de Seniori, în Grupa Centru-Nord: Gura Humorului – Ştiinţa Petroşani 17-39 şi CSM Sibiu – CSU Arad 34-33, rezultatul acestei partide urmând a fi omologat după analizarea contestaţiei depuse la finalul partidei de către arădeni şi RC Griviţa – RCM Galaţi 21-18 în Grupa Centru-Sud. (N.Gavrea)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.