Românii, învinşi la Campionatul Mondial de la Budapesta

9 iunie 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Sportivul român Adrian Şulcă s-a oprit în optimile de finală ale categoriei 73 kg la Cam­pionatele Mondiale de judo de la Buda­pesta, competiţie care este una de calificare la Jocurile Olimpice de la Tokyo.
Adrian Şulcă a trecut în primul tur de Fares Badawi (din echipa refugiaţilor), iar în turul secund s-a impus în faţa georgianului Nug­zari Tatalaşvili, dublu vicecampion european. A fost însă învins în optimile de finală ale categoriei de suedezul Tommy Macias, care ulterior s-a calificat în finală. Tot la categoria 73 kg, Alexandru Raicu a fost învins în pri­mul tur de italianul Giovanni Esposito. La fe­minin, în limitele categoriei 57 kg, Lore­dana Ohâi a fost întrecută în turul secund de Marica Perisic (Serbia).
La această ediţie a Campionatelor Mon­diale de judo pentru seniori s-au înscris 665 de judoka, 387 la masculin, 278 la feminin, din 118 ţări, de pe cinci continente iar Ro­mânia participă cu opt judoka la Mondiale, patru la feminin şi patru la masculin.La fete va mai concura Florentina Ivănescu (cat. 63 kg), iar la masculin Vlăduţ Simionescu (cat. +100 kg).

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Programul Turneului  final al EURO 2020

Turneul final al EURO 2020 la fotbal, care va fi găzduit de 11 oraşe din Europa, printre care şi Bucureşti,...

Naţionala României va întâlni Argentina în luna iulie

Naţionala de rugby a României va întâlni puternica reprezentativă a Argentinei, pe 3 iulie, într-un meci-test la Bucureşti. „Pu­mele'', cum...

Şi bogaţii şi scutiţi de impozite

Fişierele secrete IRS scot la iveală nu­meroase înregistrări nemaivăzute în care se dezvăluie modul în care cei mai bogaţi oameni...

Închide