Politica si administratie

ROMÂNIA, UMILITĂ DE PROPRIA CONDUCERE

La începutul acestei săptămâni, la summitul de la Kiev intitulat „Platforma Crimeei”, de față cu zeci de șefi de stat, reprezentanți guvernamentali și oficiali ai Uniunii Europene, președintele Un­gariei a spus că România a anexat Tran­silvania abuziv. A comparat întregirea poporului român, din urmă cu un secol, cu anexarea Crimeei de către Rusia, din 2014.
Premierul Florin Cîțu și ministrul Bog­dan Aurescu, care au reprezentat Ro­mâ­nia la acest eveniment, au tăcut și au ascultat. Au luat poziția ghiocelului, cum se spune la noi, în momentul în care reprezentantul Unga­riei a atacat deschis statul român. Nu au reac­ționat nicicum, nu au comentat discur­sul respectiv nici la fața locului, nu au declarat nimic ulterior. Aceștia sunt liderii din echipacâștigătoare care conduc acum țara.
Astăzi, mai mult ca niciodată, mă simt umilită. Nu de Viktor Orban sau de pre­șe­dintele Ungariei, că ne-am obișnuit cu fan­teziile lor, ci din cauza lașității guver­nanților români. Din păcate, România a ajuns să fie guvernată de oameni care nu știu ce înseamnă să fii patriot și nu au nici coloană vertebrală. Economia este coor­donată de un premier care nu știe cât costă o pâine și de un ministru al finan­țelor care nu știe cât este salariul minim pe care românii îl primesc în mână. Nici mă­car marele Caragiale nu și-ar fi ima­ginat așa o schiță.
Acest guvern incompetent, care nu este în stare să își apere nici măcar la nivel declarativ poporul, trebuie să plece ur­gent. Demisia!

Natalia-Elena INTOTERO
Deputat PSD Hunedoara

2 comentarii la „ROMÂNIA, UMILITĂ DE PROPRIA CONDUCERE

  • Dar nici voi nu ați făcut nimic. Du-te acasă. Ești penibilă. Ce ai făcut cât ai fost la decizie? Femeia asta nu-i în stare să poarte o discuție despre orice, cu atât mai mult despre situația din țară. Oare cine-i scrie articolele astea? Cel care i le scrie și lui Nistor?

  • Este extrem de potrivit comentariul semnat ” un român”. Doamna N-E I, ex demnitar penibil al regimului trecut, adoptase poziția ”dacă taci ești deșteaptă” sau cea a oportunistului perfect, ”întotdeauna șeful are dreptate” .Și astfel șeful județean de partid al domniei sale dar și ”zeul suprem” de la centru aveau întotdeauna dreptate și luptau numai pentru ”binele poporului” Așa că ce rost ar fi avut comentariile sale…….măcar atât. Că altfel acțiunile sale politice, ca demnitar în slujba poporului, au fost atât de minuscule încât au trecut neobservate! Cu excepția prezenței la serviciu…

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura