Constructorul, notificat să înceapă lucrările la Centrul Istoric

Ieri, Primăria Deva a notificat so­cie­tatea comercială Construcții Erbașu SA, ca în termen de 5 zile de la emiterea no­tificării să mobilizeze în teren echipele de lucru în vederea începerii execuției lu­cră­rilor de AMENAJARE A ZONEI PIE­TO­NALE CENTRU ISTORIC din muni­ci­piu, conform graficului de execuție asu­mat.
„În caz contrar, sunt aplicabile preve­de­rile art.11 din contractul de lucrări nr. 91508/02.12.2020 – Sancțiuni pentru ne­în­deplinirea culpabilă a obligațiilor.
În cuprinsul notificării, Primăria rea­min­tește că în data de 2 iulie 2021 a fost emis or­dinul de începere a lucrărilor iar pre­da­rea amplasamentului către constructor s-a făcut în 12 iulie 2021.Primăria mu­ni­ci­piu­lui Deva informează cetățenii că în­târ­zi­e­rea începerii lucrărilor de AMENAJARE A ZONEI PIETONALE CENTRU ISTORIC sunt imputabile exclusiv firmei de con­strucții Erbașu SA”, se arată într-un co­munciat al administrației locale.
Notificarea s-a făcut după ce mai mulți deveni au reclamat că în locul respectiv constructorul nu a demarat lucrările, deși pri­măria a predate amplasamentul și toate avizele necesare au fost obținute. (A. Năstase)

2 comentarii la „Constructorul, notificat să înceapă lucrările la Centrul Istoric

  • 25 august 2021 la 7:14
    Legătură permanentă

    auzi notificarea s a facut dupa ce cetatenii au sesizat ca n au inceput lucrarile, dar voi lichele de la primarie n ati vazut, ati luat spaga si acum trebuie sa tacem din gura

  • 25 august 2021 la 9:57
    Legătură permanentă

    Dar cine a contractat lucrarea, nu primăria? „Erbașu” are legătură cu băsistul care s-a sinucis sau e doar o coincidență de nume? Primăria vede după o lună jumate că ăștia nu mișcă nimic? Doar după ce sesizează cetățenii?

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.