Româncele calificate în turul 3 de la Roland Garros şi-au aflat adversarele

Sorana Cîrstea (foto) (locul 54 WTA) şi Ana Bogdan (locul 102 WTA), cele două ro­mânce calificate în turul 3 la Roland Garros, şi-au aflat adversarele cu care se vor lupta astăzi pentru optimile de finală.
Sorana Cîrstea a aflat numele adversarei din turul 3, imediat după ce a obţinut o cali­ficare excelentă,în trei seturi 6-4, 3-6, 6-4 cu Martina Trevisan (locul 97 WTA)! Te­nis­mena din Târgovişte o va întâni în optimile de finală pe rusoaica Daria Kasatkina (locul 37 WTA), cea care a reuşit o victorie impr­e­sio­nantă în runda secundă: 6-2, 6-2 cu Belinda Bencic (Elveţia, 11 WTA). Sorana şi Daria s-au mai întâlnit o singură dată până acum, în turul secund la Madrid 2018, iar ru­soaica a câştigat atunci cu scorul de 6-3, 6-1
Ana Bogdan va avea o misiune la fel de dificilă, urmând să înfrunte o altă jucătoare aflată în mare formă, Paula Badosa (Spania, locul 35 WTA). Ana este mult mai odihnită decât Sorana Cîrstea, ea beneficiind de tur liber după retragerea niponei Naomi Osaka. Badosa a dispus de Danka Kovinic (Muntenegru, 62 WTA) în turul 2, scor 6-2, 6-0. Tot un singur meci direct au mai dis­putat şi Ana Bogdan şi Paula Badosa, românca fiind jucătoarea mai bună în anul 2016, scor 6-4, 6-3 în optimile turneului ITF de la Sao Paulo!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.