Finalele campionatelor de Juniori U11 şi U13

3 iunie 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Asociaţia judeţeană de fotbal Hunedoa­ra (AJF) a organizat chiar de 1 iunie-Ziua copi­lu­lui, ultimele partide din cadrul campionatelor judeţene la fotbal pentru juniorii mici, U11 şi U13, ocazie cu care au fost acordate şi premiile acestei ediţii.
Campionatele din acest sezon au avut o formulă de organizare inedită, fără rezultate, fără clasamente, fără presiune pentru spor­tivii din teren, importantă fiind posibilitatea de revenire la jocul de fotbal, pe teren şi cu spectatori în tribune.
Anul acesta, AJF Hunedoara a acordat tu­turor juniorilor participanţi la aceste cam­pio­nate câte o medalie de CAMPION, consi­de­rându-se că toţii copiii sunt câştigători după un an de pandemie, în care nu s-a jucat fot­bal pe teren.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Româncele calificate în turul 3 de la Roland Garros şi-au aflat adversarele

Sorana Cîrstea (foto) (locul 54 WTA) şi Ana Bogdan (locul 102 WTA), cele două ro­mânce calificate în turul 3 la...

Competiţii sportive suspendate în China

Autorităţile chineze au anunţat că sus­pendă toate competiţiile sportive interne care prezintă ''un risc ridicat'' după ce 21 de participanţi...

Întrecere pe două roţi la Mintia

Asociaţia judeţeană de ciclism Hu­ne­doara este organizatoarea unei noi etape din cadrul Campionatului Judeţean de Ci­clism pe şosea pentru copii...

Închide