Gimnaştii, la Cupa Challenge de la Cairo

3 iunie 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Larisa Iordache, Maria Holbură, Marian Drăgulescu şi Andrei Muntean au ajuns la Cairo pentru a participa la cea de-a doua etapă de Cupă Mondială Challenge. Gim­naştii români sunt însoţiţi de antrenorii Lă­cră­mioara şi Cristian Moldovan (fetele), Şte­fan Gal şi Marius Urzică (băieţii). La com­pe­tiţia organizată în premieră de Egipt par­ti­cipă gimnaşti din 16 ţări.
Pentru Larisa Iordache este prima com­petiţie la care participă după problemele re­nale avute la Basel, în timpul întrecerilor de la Campionatul European, iar Drăgulescu are în bagaj medalia de argint câştigată în fi­nala de la sărituri, duminica trecută la etapa de Cupă Mondială de la Varna.
Din delegaţia României pentru competiţia de la Cairo mai fac parte arbitrii Angela Ca­coveanu (la feminin) şi Sebastian Bratan (la masculin ) şi membrii ai staff-ului medical format din Răzvan Spirescu şi Florin Aste­fanei.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Finalele campionatelor de Juniori U11 şi U13

Asociaţia judeţeană de fotbal Hunedoa­ra (AJF) a organizat chiar de 1 iunie-Ziua copi­lu­lui, ultimele partide din cadrul campionatelor judeţene la...

Româncele calificate în turul 3 de la Roland Garros şi-au aflat adversarele

Sorana Cîrstea (foto) (locul 54 WTA) şi Ana Bogdan (locul 102 WTA), cele două ro­mânce calificate în turul 3 la...

Competiţii sportive suspendate în China

Autorităţile chineze au anunţat că sus­pendă toate competiţiile sportive interne care prezintă ''un risc ridicat'' după ce 21 de participanţi...

Închide