Sport

Au luat bătaie de la Georgia

În primul meci amical, de pregătire, Ro­mâ­nia a suferit o înfrângere umilitoare, 1-2 cu Georgia, chiar la Ploieşti. Jucătorii din na­ţio­nala noastră nu au reuşit să obţină victoria de moral necesară după eşecurile din ultimele două meciuri oficiale, cu Germania (0-1) şi Ar­menia (2-3).

Nu e supărat
La Ploieşti, în prima partidă de pe teren pro­priu cu spectatori după 565 de zile, elevii lui Mirel Rădoi au clacat în faţa jucătorilor pregătiţi de legendarul Willy Sagnol.
A fost 2-1 pentru oaspeţi, la capătul
unui meci care a avut de toate: eliminări, penalty ratat, goluri şi multe ocazii de poartă iar evo­lu­ţia românilor a fost îngrijorătoare, în pers­pec­tiva următoarei partide, cea cu Anglia, pro­gramată duminică, 6 iunie, de la ora 19.00.
Spre surpriza oamenilor de fotbal, Mirel Rădoi (foto), selecţionerul echipei naţionale de fot­bal a României, s-a declarat mulţumit de pres­taţia tricolorilor în meciul amical cu Geor­gia, scor 1-2, şi nu este supărat pe Răzvan Marin pentru ratarea penalty-ului. „Nu ne-am fi închipuit că ne vor învinge Ar­me­nia şi Georgia. Se pare că a devenit o obiş­nuinţă să pierdem. Nu am ce să le reproşez băieţilor. Rămâne frustrarea ocaziilor ratate. Aveam nevoie de o victorie pentru moral, pentru me­ciul care urmează în Anglia. Eu v-am spus filo­zofia mea. Eu v-am spus că vreau să în­scriem cu un gol mai mult decât adver­sarul. Se ştia de la bun început, am declarat public de la început că echipa naţională va încerca să joace ofensiv. Chiar şi astăzi, în 10 oameni am încercat să construim ”. În concluzie, noi rămânem cu filozofia lui Rădoi iar alţii cu victoriile finale. Aşa antrenor, aşa fotbal…

One thought on “Au luat bătaie de la Georgia

  • cat de jos trebuie sa mai coboare fotbalul romanesc pentru a ne trezi? atata timp cat conducerea federatiei este la discretia unor impresari si patroni si continua sa le promoveze interesele(nu tocmai corecte) fotbalul romanesc nu are nici o sansa. punem la conducerea echipei nationale niste antrenori fara valoare,fara nici o viziune de joc,dar, ii platim f.bine, avand singurul merit ca nu au valoare, n-au coloana vertebrala, dar, sant ascultatori.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura