Rezultate bune pentru atleţii deveni la open-ul juniorilor

28 ianuarie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

La finalul săptămânii trecute, în Sala “Ioan Soter” din Complexul „Lia Manoliu“ din Capitală s-au desfăşurat întrecerile unei competiţii open de atletism pentru sportivii juniori cu vârste cuprinse între 16 şi 20 de ani. A fost o întrecere tradiţională organizată de către federaţia de specialitate, o verificare pentru toţi atleţii din ţară, cu potenţial pentru medaliile naţionale din acest sezon.

Sportivii de la LPS Cetate Deva au înregistrat rezultate conform aşteptărilor şi confirmă speranţele antrenorilor pentru un sezon bun. Astfel, Elisa Xandra Marisia Enache a câştigat locul I în proba de săritura în înălţime fete cu 1.60 metri, iar Graţiela Maria Pantea s-a situat pe primul loc la triplusalt junioare III, cu o săritură care a măsurat 10.91 metri. Tânărul sportiv devean Raul Manuel Dan s-a situat pe locul secund în proba de 1.500 m a juniorilor I, în timp ce colegul său de club, Rareş Nicolae Maier, s-a întors acasă cu două locuri III, cucerite la săritura în lungime şi la triplusalt băieţi juniori I.
Rezultate bune au înregistrat şi sportivele Delia Telean, Maria Sînzieanu (ambele locul IV la triplusalt), Eva Natalia Alzner (locul IV la 60 m garduri şi săritura în lungime), Emilly Georgia Mihuţ, Ovidiu Andrei Şitoianu, Andrei Ungur (fiecare clasaţi pe locul V la probele de triplusalt).

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Procedura de mediere între organul fiscal şi debitor

Procedura de mediere, precum şi documentele pe care debitorii le prezintă în vederea susţinerii situaţiei economice şi financiare, au fost...

Useriştii deveni scoşi pe tuşă cer ajutorul lui Moise Guran şi vor să facă grevă politică. Războiul intern din USR, nici gând să se încheie!

Se pare că războiul din USR Hunedoara nu s-a încheiat, ci dimpotrivă, în el sunt atrase acum şi persoane de...

Bulina neagră, 28.01.2020

Nelu Danci, rezident în municipiul Deva Pentru că instanţa a decis să-i mai prelungească arestul preventiv cu încă 30 de...

Închide