CS Hunedoara caută jucători

28 ianuarie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

După primul amical de pregătire pe care formaţia CS Hunedoara l-a disputat în deplasare la Unirea Alba Iulia, pierdut de hunedoreni cu 3-2, antrenorul Raul Spătaru a declarat: „A fost un antrenament bun, chiar dacă terenul a fost îngheţat şi un pic denivelat. Am rulat la acest joc tot lotul avut la dispoziţie, inclusiv câţiva jucători aflaţi în probe şi mai mulţi juniori de la clubul nostru, Chelemen, Kocsis sau Bularda. Nu are rost să vă dau numele celor patru – cinci aflaţi în probe, pentru că nu ştiu dacă şi câţi vor rămâne”, a spus antrenorul principal al hunedorenilor.

Tehnicianul hunedorean este preocupat de transferul unor jucători cu care să acopere unele posturi deficitare, spunând că echipa mai are nevoie de cel puţin un atacant şi un mijlocaş. „Săptămâna aceasta ne continuăm antrenamentele acasă, iar sâmbătă, pe 1 februarie, jucăm la Târgu Jiu pe teren sintetic cu Pandurii, din Liga a doua”, a mai spus Raul Spătaru.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Rezultate bune pentru atleţii deveni la open-ul juniorilor

La finalul săptămânii trecute, în Sala “Ioan Soter” din Complexul „Lia Manoliu“ din Capitală s-au desfăşurat întrecerile unei competiţii open...

Procedura de mediere între organul fiscal şi debitor

Procedura de mediere, precum şi documentele pe care debitorii le prezintă în vederea susţinerii situaţiei economice şi financiare, au fost...

Useriştii deveni scoşi pe tuşă cer ajutorul lui Moise Guran şi vor să facă grevă politică. Războiul intern din USR, nici gând să se încheie!

Se pare că războiul din USR Hunedoara nu s-a încheiat, ci dimpotrivă, în el sunt atrase acum şi persoane de...

Închide