Reîncep pregătirile la CSM Jiul Petroşani

20 mai 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Baza Sportivă a clubului CSM Jiul Petroşani este pregătită pentru reînceperea activităţii sportivilor şi antrenorilor de la acest club, care vor avea acces în incinta interioară. Singurele secţii care şi-au reluat activitatea sunt cele care îşi desfăşoară activităţi în aer liber: tenis de câmp şi atletism.
„Uşor, uşor, îşi reiau antrenamentele sportivii de la secţiile de tenis şi atletism. Vor fi în grupuri de câte trei, doi sportivi şi antrenorul. Tenismenii vor servi în jocul de la antrenamente fiecare cu mingea lui. Nu vor interacţiona. Atleţii vor alerga în grupuri de câte trei. Baza sportivă este închisă. Au acces doar sportivii şi antrenorii. Părinţii nu au voie în incinta bazei, aceştia îi aduc pe copii până la poartă. Nu se pune problema de competiţii sportive. Dar este un început şi o veste bună. Despre toate acestea am discutat cu primarul Tiberiu Iacob-Ridzi”, ne-a declarat Radu Polifronie, directorul CSM Jiul Petroşani.
Acesta a afirmat că se vor mai face îmbunătăţiri la bază. „Vom achiziţiona vopsea şi vom începe să vopsim. Ne vor ajuta şi suporterii echipei care au anunţat că vor să ia parte la astfel de activităţi. Tuturor ne este dor de sport. Sperăm să reîncepem cât mai curând“, a mai spus Radu Polifronie.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina neagră, 21.05.2020

Viorel Şurpanu, bărbat din Simeria Pentru că a fost reţinut de poliţie 24 de ore şi apoi a fost pus...

Bulina albă, 21.05.2020

Nicolae Nistor, inginer la ApaServ Valea Jiului Pentru că, după ce a muncit 41 de ani la compania de apă...

Gura lumii, 21.05.2020

Vizitaţi încă o dată de băieţii puşi pe prins corupţi. Cârcotaşii spun că o instituţie din regiunea cu lămpaşe a...

Închide