Actualitate

Ce au decis judecătorii pentru „Rambo” de Hunedoara

Tânărul în vârstă de 32 de ani, aciuat prin municipiul Vulcan, prins cu un întreg arsenal militar adus ilegal în țară, a ajuns în fața judecătorilor Tribunalului Hunedoara. Procurorii Parchetului de pe lângă Ju­de­cătoria Petroșani au cerut arestarea pre­ventivă a suspectului, însă instanța a decis să-l plaseze în arest la domiciliu.
Anchetatorii n-au fost de acord cu soluția judecătorului de drepturi și libertăți, astfel că au făcut contestație. Tribunalul Hunedoara ar fi trebuit să judece cererea procurilor în prima zi a acestei săptămâni, dar au dat un nou termen. Aceștia i-au cerut inculpatului să facă dovada spațiului în care poate exe­cuta măsura preventivă, adică să depună la dosar acordul scris al proprietarului imo­bilului din Vulcan, municipiu unde a fost prins cu armele deținute ilegal.
Ieri, judecătorii au decis ca „măsura arestului la domiciliu să fie executată de că­tre inculpatul Ungureanu Ilie Traian la adresa pentru care a prezentat acordul proprie­ta­rului (proprietar Ciobanu Victor)”.
Reamintim că bărbatul este învinuit că a introdus ilegal în țară câteva pistoale, gloanțe, dar și alte componente de armă de foc, respectiv două grenade. Polițiștii au sta­bilit faptul că armele, componentele de arme și elementele de muniție găsite la per­cheziție, ar fi fost introduse ilegal în țară
în perioada octombrie – noiembrie 2021. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura