Radu Budae va face echipă cu Bende Barna la spitalul din Hunedoara

20 februarie 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Sorina Popa

Radu Budae (foto stânga), cel care a câştigat concursul de manager al Spitalului municipal din Hunedoara, îşi va prelua postul de la 1 martie 2017. Radu Budae a reuşit să obţină media 9,54 la examen, fiind singurul candidat.
El vine din sistemul asigurărilor, dar a considerat că are nevoie, la 41 de ani, de o provocare profesională. „După 1 martie, voi desemna un nou director medical al spitalului. Este vorba de dr. Bende Barna (foto dreapta), cel care a condus unitatea mai mulţi ani de zile”, a declarat noul manager al Spitalului municipal din Hunedoara.
Reamintim că postul de manager al acestui spital a rămas liber după ce Nicuşor Ştefan a demisionat din această funcţie, interimatul fiind asigurat de dr. Bende Barna.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Parcarea supraterană din faţa Spitalului Judeţean se va realiza

Primăria Deva va demara proiectul de construcţie a parcării supraterane din centrul municipiului, în faţa Spitalului Judeţean. Deşi doar unul...

Bulina neagră 21.02.2017

Marius Pardalean Lăcătuş, locuitor din Lupeni Pentru că, fiind condamnat la şapte ani de închisoare pentru proxenetism şi trafic de...

Bulina albă 21.02.2017

Viorel Sălan, senator PSD de Hunedoara

Închide