Protest la Hunedoara din cauza gropilor din asfalt

Cristina Ghenea

În jur de 200 de persoane au ieşit ieri în faţa Casei de Cultură din municipiul Hunedoara, pentru a-şi exprima nemulţumirea faţă de gropile existente în şoselele municipiului.

Oamenii au protestat jumătate de oră în faţa Casei de Cultură, după care au pornit într-un marş până în faţa sediului primăriei, unde au scandat lozinci, precum -„Hada, eşti prea bun la noi, du-te-n State înapoi!”, „Hada-groparul Hunedoarei” sau „Aroganţa de primar face un oraş murdar!”. Protestatarii au afirmat că prin acţiunea lor vor să-i atragă atenţie edilului şef că gropile din asfalt s-au înmulţit prea tare. De asemenea, taximetriştii care s-au alăturat protestatarilor au vrut să-i dea o lecţie primarului lor, şi, înarmaţi cu lopeţi, au astupat câteva gropi din faţa primăriei.

 

Lucrările de reparare încep luna aceasta
Primarul Ovidiu Hada, care a venit în faţa Casei de Cultură în timpul manifestaţiilor, a promis că străzile vor fi plombate în cel mai scurt timp. „Este vorba de un protest în spatele căruia se află PDL-ul. Cei de la PDL ştiau foarte bine că din a doua jumătate a acestei luni, ne apucăm de reparat străzile, dar au ţinut neapărat să organizeze protestul”, a declarat primarul municipiului Hunedoara, Ovidiu Hada.

6 comentarii la „Protest la Hunedoara din cauza gropilor din asfalt

 • 4 martie 2011 la 11:52
  Permalink

  ce tare la protest a participat si mirela de la Kauflant:))dupa cum puteti vedea in imagine:))se pare ca mirela si-a luat masina din bani facuti la cersit si o deranjeaza gropile din oras:))protesc facut cu batrani care si cu copii .. si bineinteles cu Mirela …:))’ma lasi sa iti duc eu carutul’:))sau mai bine zici dami 1 leu ca vin si eu la miting.

 • 4 martie 2011 la 13:55
  Permalink

  AVEM UN PRIMAR DE MELODIA KAKA MACA,UN INTERLOP CU LEGITIMATIE DE LA STAT,A FURAT 7 MILIARDE DE LEI DE LA SARACI,DA VINA PE PDL CA A FACUT GROPILE IN ORAS,AM FOST SI EU LA MITING SI LUMEA ERA NEMULTUMITA DE CONDUCEREA PRIMARIEI,CA SUNT PREA MULTE GROPI IN ASFALT,SI STRICA MASINILE,CA NU AU SERVICI,CA NU SE DAU AJUTOARE SOCIALE,CA PRIMAFURA SI CU VICEPRIMARUL DIN BANII DE AJUTOARE SOCIALE DATE DE GUVERN,PRIMARE HADA SI VICE PRIMAR DAN ROBERT DATIVA DEMISIA DE URGENTA ,SA NU VINA SA VA ARESTEZE DIN FUNCTIILE PE CARE LE AVETI.

 • 4 martie 2011 la 22:23
  Permalink

  Ba vili…tu esti tot timpul beat?

 • 5 martie 2011 la 14:42
  Permalink

  Hada=infractor= groparul hunedoarei . Sa fie ridice ziarelor hunedorene care nu au prezentat nimic de la manifestare. Ziaristi cumparati

 • 5 martie 2011 la 21:37
  Permalink

  Sa-l ia naiba de primar ca nu e in stare sa faca nimic .Aseara era sa-mi sara roata de la masina dupa ce am intrat intr-o groapa in zona pietei.

 • 14 iulie 2011 la 22:17
  Permalink

  foarte bine ca ati vazut gropile dar labasescu se sta la rand pentru mai multeb gropi si canale date cu pucioasa ,caci basescu este specialist in manivele si vopsele

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.