Începe fotbalul mic

Ciprian Marinuţ

Echipele din Liga a IV-a Hunedoara ţin pasul cu cele din eşaloanele superioare la capitolul calendar competiţional, întrucât AJF Hunedoara a decis ca returul de campionat să demareze în acest week-end.

Evită etapele intermediare
Returul Ligii a IV-a de fotbal Hunedoara va începe mâine, 5 martie, în ciuda vremii neprielnice de la acest final de săptămână. Oficialii Asociaţiei Judeţene de Fotbal Hunedoara au decis să respecte programarea iniţială, pentru a evita aglomerarea calendarului competiţional cu etape intermediare, la mijloc de săptămână. „Decalarea startului ar duce la aglomerarea competiţiei. Există riscul să nu terminăm Liga a IV-a în termenul impus de FRF. Câştigătoarea campionatului trebuie anunţată la timp la FRF, pentru că va juca barajul de promovare în eşalonul superior pe 15 iunie”, au declarat oficialii de la AJF Hunedoara.
Returul Ligii a IV-a Hunedoara începe cu etapa a XVI-a, care sâmbătă, 5 martie, programează următoarele partide: FC Hunedoara II – Retezatul Haţeg; Universitatea Petroşani – CNS Cetate Deva; Victoria Călan – Aurul Certej; Metalul Crişcior – Aurul Brad; Dacicus Orăştie – Gloria Geoagiu; Club Jiul Petroşani – CS Vulcan; Zarandul Crişcior – Minerul Uricani; Minerul Aninoasa –Inter Petrila.  Competiţia se anunţă a fi foarte disputată, primele cinci clasate – Minerul Uricani, FC Hunedoara II, Club Jiul Petroşani, Universitatea Petroşani şi Aurul Brad – fiind  „înşirate” pe o distanţă de doar nouă puncte.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.