Prostituate prinse „la produs”

Cristina Ghenea

Prostituţia nu e doar cea mai veche meserie din lume, ci şi una dintre cele mai practicate. Acest lucru este valabil şi în judeţul nostru. Una din zonele în care prostituţia stradală se află în plin avânt este municipiul Orăştie, unde tot mai multe tinere se vând pe câteva zeci de lei.
Nici legea, nici ruşinea, şi nici chiar frigul nu le împiedică pe aceste femei să iasă pe drumuri imediat după lăsarea serii, în căutarea clienţilor. Majoritatea stau la intrările (sau ieşirile, cum vreţi s-o luaţi) din oraş şi îi opresc pe şoferii dispuşi să plătească pentru raporturi sexuale. Majoritatea sunt tinere şi apte de muncă.
Doar în urmă cu două seri, jandarmii au prins patru tinere cu vârste cuprinse între 17 şi 29 de ani, în timp ce încercau să-şi găsească clienţi pe DN 7, în Orăştie. Prostituatele au fost sancţionate contravenţional, valoarea totală a amenzilor ridicându-se la 2.000 de lei. În schimb, în aceeaşi seară, o colegă de-a lor de breaslă nu a avut la fel de mult noroc. Aceasta racolase deja un client, iar poliţiştii au surprins-o într-o parcare, în timp ce întreţinea raporturi sexuale cu acesta, în maşină. „În jurul orei 19:30, o patrulă de siguranţă publică a surprins-o în flagrant pe Constantina A., de 24 de ani. Aceasta se afla într-un autoturism pe strada Codrului, din municipiul Orăştie şi întreţinea raporturi sexuale cu şoferul, de la care a pretins şi a primit suma de 50 de lei”, a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie. Pentru faptele ei, tânăra este cercetată pentru infracţiunea de prostituţie.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.