Prostituată bătută şi tâlhărită

17 septembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânju

Un bărbat din Galaţi a ajuns în celula de arest după ce a acostat o deveancă şi i-a cerut să meargă cu el pentru a întreţine relaţii sexuale. Femeia a fost bătută de individ şi tâlhărită.

Poliţiştii deveni au reuşit să dea de urma individului la scurt timp după ce a comis tâlhăria şi au stabilit că are 28 de ani, este din judeţul Galaţi şi se numeşte Mirel-Liviu Sandu. Anchetatorii au mai stabilit că suspectul a acostat o femeie de 38 de ani, din municipiul Deva, la intersecţia străzilor Calea Zarandului cu Dorobanţilor, din reşedinţa judeţului şi i-a cerut să îl însoţească într-o clădire dezafectată, pentru a-i îndeplini fanteziile sexuale. ”Profitând de adăpostul întunericului, individul a lovit-o pe femeie şi a deposedat-o de poşeta în care avea 230 de lei şi telefonul mobil. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată. (…)Tânărul a fost reţinut preventiv şi prezentat magistraţilor Judecătoriei Deva, care au dispus arestarea preventivă a acestuia, pe o perioadă de 30 de zile”, a informat IPJ Hunedoara.
Individul este cercetat şi pentru alte fapte de către poliţişti, iar în faţa magistraţilor Judecătoriei Deva a cerut să fie lăsat sub controlul judiciar, solicitare respinsă de instanţă.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Luncoiu de Jos: banii de la rectificarea bugetară, drămuiţi cu sufletul

Singurul primar din judeţ care şi-a rupt din suma primită la rectificarea bugetară pentru a acoperi restanţa pe care statul...

Angajaţii lunii august la Apa Serv Valea Jiului

La Apa Serv Valea Jiului a fost finalizată analiza activităţii salariaţilor şi a serviciilor din cadrul companiei de apă, analiză...

Paramedicii Salvital Hunedoara trec la ISU

Serviciile SMURD civile vor trece în subordinea ISU din acest an, după ce proiectul de lege a fost aprobat şi...

Închide