Proiectul „Amenajarea Piaţa Victoriei“ din Deva a fost finalizat

Deşi fântâna arteziană muzicală din centrul Devei a fost finalizată încă de pe vremea fostului primar, doar ieri, autorităţile locale au făcut publică finalizarea acestui proiect investiţional. Dacă ne gândim că alegerile se apropie cu paşi rapizi, nu e de mirare acest lucru.
Astfel, realizarea fântânii arteziene muzicale şi modernizarea centrului civic al municipiului au costat peste 2 milioane de euro, banii provenind din fonduri europene nerambursabile. Fântâna are o lungime de 53 de metri şi şapte jocuri de lumini şi apă. Intervalul orar în care funcţionează şi partea muzicală a proiectului este acum între 19 şi 19.45. În faţa Casei de Cultură din reşedinţa de judeţ, s-a mai reabilitat spaţiul verde, locul fiind mobilat cu bănci şi arbuşti. Viceprimarul Ovidiu Moş, prezent la recepţia finală a lucrărilor, a afirmat că „zona fântânii arteziene muzicale a devenit locul preferat de întâlnire al devenilor şi nu numai”. (S. Popa)

3 comentarii la „Proiectul „Amenajarea Piaţa Victoriei“ din Deva a fost finalizat

 • 17 octombrie 2012 la 5:24
  Permalink

  povesti Sorina Popa! Se vede de la o posta ca banciile nu au spatare asa cum era prevazut in proiect! de ce minti? de ce nu te-ai documentat?Nu am nimic cu nici un primar dar , proiectul nu e finalizat iar firma din Bucuresti a tras teapa Devei!A tras teapa celui care a semnat primirea proiectlui, cu banciile nefinalizate!Cine a semnat?Din articol reoiese ca viceprimarul Ovidiu Mos a preluat receptia lucrariilor!Nu am nimic cu el , dar el e responsabil !la fel si tu ca scrii aiuria in tramvai!Puteti verifica in fotografiile si panourile care erau asta vara puse pe langa Statuia lui decebal si in aceea piata. de altfel puteti verifica chiar in proiectul in sine.Sa stii ca , devenii gandesc la fel ca mine, si am discutat cu ei si sunt foarte suparati de faptul ca nu sunt acolo banic cu spatare in care o persoana obosita sa se poata lasa pe spate, odihni,eventual atipi pentru cateva minute!Bucurestenii au furat mii de suruburi si lemn pe care trebuiau sa le foloseasca pentru acele zeci de banci de acolo.Calculati:sunt poate 1-2 mii de euro furati acolo, in detrimentul cetateniilor Deveni si ai turistiilor Devei!VA rog sa se rectifice problema . Daca nu, sunteti cu totii de cacao asa pe romaneste spus, fara suparare(de la ziaristi la primari si la administratia orasului)

 • 17 octombrie 2012 la 5:32
  Permalink

  NU AM NIMIC CU ACTUALUL PRIMAR MARGINEAN SAU CU FOSTUL, MIRCEA MUNTEAN DAR CRED CA SI EI SUNT VINOVATI DE RECEPTIA DEFECTUASA SI PRIMIREA ,SEMNAREA ACESTUI PROIECT NEFINALIZAT 100( DIN CAUZA LISPEI SPATARELOR LA ZECIILE DE BANCI DIN PIATA), NEDEMN PENTRU DEVA! OARE CE FEL DE OAMENI SUNT?DOAR VAD CA DEVENII SUNT NEMULTUMITI SI VAD CA SAU FACUT NEDREPTATI ACOLO) SA SE IEIE MASURI URGENTE ACOLO , DEMNE DE UN OM HARNIC, CUM ESTE PETRE MARGINEAN!

 • 17 octombrie 2012 la 5:57
  Permalink

  PROIECT NEFINALIZAT 100% -casa de cultura este inca nezugravita, nerefacuta!
  inca ceva: nu e finalizata piata Victoriei ! Stiti de ce? de ce nu v-ati tinut de cuvant asa cum ati spus ca veti zugravi si reface Casa de cultura din Piata Victorie?retine-ti aveti de terminat :banciile cu spatare si Casa de Cultura.
  Diabia atunci va fii finalizat si lumea va fii fericita!acum Casa de Cultura arata jalnic!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Gura lumii, 17.10.2012

Vorbesc cârcotaşii că un fost primar şi un director de unitate medicală pot trăi de acum încolo cu banii luaţi

De ce a fost scuturat „guvernatorul” Bãsescu de preşedintele Lituaniei!

Cu ceva timp în urmă, preşedintele Lituaniei a venit tocmai la Bucureşti ca să-i bată obrazul lui Băsescu, reproşându-i că,...

Peste 3.000 de agricultori vor fi despăgubiţi după secetă

Peste 3.000 de fermieri din judeţ vor fi despăgubiţi pentru culturile distruse de seceta din acest an. Plăţile se fac...

Închide