Două violuri înregistrate într-o singură zi la Lupeni

Maximilian Gânju

Poliţiştii din municipiul Lupeni trebuie să ancheteze două acuzaţii de viol, ambele plângeri fiind depuse marţi dimineaţă. Cele două cazuri n-au legătură unul cu altul. O femeie de 56 de ani îşi acuză fiul de 34 de ani că a violat-o, iar o tânără de 16 ani susţine că a fost victima propriului tată.

Au băut, cot la cot
Din cercetările poliţiştilor din Lupeni, a reieşit că primul caz de agresiune sexuală se confirmă, iar acum, autorul este căutat pentru că a fugit de acasă, după ce şi-a abuzat mama de 56 de ani. Cei doi au băut împreună în noaptea de luni spre marţi, iar fiului ei de 34 de ani i s-a făcut poftă de sex şi, în ciuda faptului că femeia s-a opus, a abuzat de ea. De altfel, ieri dimineaţă, când aceasta a mers să anunţe violul, pe trupul ei se vedeau urmele luptei cu fiul care a siluit-o. Totuşi, înainte de a ajunge la sediul poliţiei, femeia a intrat într-o bodegă, unde a mai băut câteva pahare, pentru a-şi face curaj, după cum le-a povestit oamenilor legii. Fiul acesteia a fugit de acasă iar acum este căutat de poliţişti, pentru a răspunde acuzaţiilor de incest şi viol. „În acest caz, au fost declanşate cercetările pentru comiterea infracţiunilor de viol şi incest”, a declarat comisarul Romeo Amurăriţei, şeful Poliţiei Lupeni.

Lucrurile nu sunt prea clare
În cel de-al doilea caz, anchetatorii au semne de îndoială, dat fiind faptul că minora de 16 ani, care susţine că a fost abuzată sexual de propriul tată în vârstă de 57 de ani, nu avea urme la examinarea medicală care să confirme violul. În plus, poliţiştii au aflat că adolescenta vroia să plece de acasă cu un iubit, un tânăr care are doar patru clase, iar tatăl s-a opus. Acesta ar putea fi un motiv de răzbunare pentru tânără, cred anchetatorii. Minora a mers la Poliţia Lupeni alături de mama ei şi a susţinut în faţa poliţiştilor că a fost agresată sexual de tatăl său în două rânduri, o dată în luna august a acestui an şi a doua oară la mijlocul lui septembrie. Bărbatul neagă acuzaţiile. Şi în acest caz, se fac cercetări pentru infracţiunile de incest şi viol a precizat reprezentantul Poliţiei Lupeni.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare