Politica si administratie

PRM o susţine pe Liliana Ţolaş

Sorina Popa

După modelul altor judeţe, organizaţia judeţeană Hunedoara a PRM va încheia un protocol de colaborare cu colegii din PSD. Motivul acestei colaborări este unul extrem de simplu, acela de susţinere reciprocă în teritoriu şi la centru a membrilor celor două formaţiuni politice.

„Potrivit discuţiilor avute cu conducerea PRM, colaborarea cu social-democraţii va consta în identificarea problemelor la nivelul judeţului şi găsirea unor soluţii comune. Este clară direcţia dată de preşedintele partidului nostru. Pe de altă parte, pentru că în perioada imediat următoare vom semna un asemenea protocol şi la nivelul judeţului Hunedoara, vom susţine candidatul PSD, pe Liliana Ţolaş, în alegerile parţiale din Colegiul Haţeg”, a declarat Victor Leu (foto), liderul PRM Deva.

Vadim, supărat pe Avram

Se pare că Vadim Tudor s-a supărat pe preşedintele organizaţiei judeţene a PRM, Costel Avram. Asta, pentru că printr-o decizie a Biroului Permanent Naţional al PRM, Costel Avram a fost sancţionat, în urma analizei activităţii sale din ultima perioadă, cu avertisment scris, conform art. 32, litera b, din statutul partidului. Reacţia lui Vadim Tudor vine după ce Costel Avram a anunţat într-o conferinţă de presă că peremiştii vor susţine candidatura liberalei Mariana Câmpeanu, în alegerile parţiale din 5 decembrie, din Colegiul nr. 3 Haţeg.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura