Politica si administratie

La Hunedoara s-a deschis Centrul Recreaţional

Sorina Popa

Ieri, în Hunedoara, a fost inaugurat primul Centru Recreaţional, un loc unde cetăţenii pot practica jocuri de agrement, susţine edilul şef al municipiului, Ovidiu Hada.

„Am vrut de mai multă vreme să înfiinţăm un astfel de centru în municipiu, însă am reuşit doar acum. Aici poate veni să joace şah, table, bridge, sau orice alt joc de acest gen, orice cetăţean al municipiului nostru. Programul l-am stabilit de luni până sâmbătă, între orele 9 şi 18. În funcţie de cererile hunedorenilor, putem lărgi orarul. Ştiu că pensionarii care joacă şah în parcurile din oraş nu mai pot acum sta acolo, deoarece este frig. Ei au acum un loc unde să se distreze, cât de cât. Centrul este deschis tuturor hunedorenilor. Primăria administrează spaţiul. Am realizat că avem nevoie de un asemenea centru, pentru că pe perioada rece, oamenii nu au unde să se întâlnească şi să joace şah sau cărţi”, a declarat primarul municipiului Hunedoara, Ovidiu Hada.

Iniţial, Centrul Recreaţional ar fi trebuit să se înfiinţeze într-un parc din municipiu, însă parcurile vor intra într-un proces de reamenajare în scurt timp, motiv pentru care s-a renunţat la această idee.

2 comentarii la „La Hunedoara s-a deschis Centrul Recreaţional

  • D-le Hada ,dar despre modernul Club al pensionarilor deschis in acelasi scop inca din 2007 ( si inchis de d-voastra ) , de ce nu spuneti nimic ?

  • @Nicolae Schiau: pai ala al vostru era vopsit in portocaliu si nu se incadra in ambientul zonei. Si pensionarii sunt foarte sensibili la ambientul pensiei.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura