PRM cere interzicerea teleguvernãrii

16 iunie 2009 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

05 Costel Avram

Nicolle Ebner

Potrivit liderilor PRM, toţi miniştrii au intrat în campanie electorală, alături de preşedintele Băsescu, iar ţara este neguvernată.

“Ţara este neguvernată”
Preşedintele filialei judeţene PRM Hunedoara, Costel Avram, susţine solicitarea vicepreşedintelui PRM Codrin Ştefănescu care a cerut oficial premierului să le interzică miniştrilor să participe la talk-show-uri în timpul programului de serviciu. „Cum să mai meargă economia dacă, de exemplu, ministrul Videanu este, de dimineaţă până seara, la televizor. Când mai lucrează? Cred că încetul cu încetul, adevărata faţă a actualului guvern iese la iveală, iar prin teleguvernarea cu care ne intoxică în fiecare zi, nu fac altceva decât să demonstreze că România, la această oră, nu este guvernată. Însă, pentru a ieşi din această stare, Guvernul Boc trebuie să îşi vadă de treabă, ori dacă nu, să-şi dea demisia”, a declarat preşedintele PRM Hunedoara, Costel Avram. Referitor la participarea preşedintelui Băsescu la şedinţa de guvern, spre marea supărare a aliaţilor din PSD, Avram este de părere că: “ieşirea PSD de la guvernare ar fi cel mai bun lucru. Acum, se vede clar că tot Băsescu este şi la conducerea guvernului. În aceste condiţii, PDL trebuie lăsat singur să arate ce poate de acum încolo, că după primele şase luni, ne-a dus în recesiune”.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Mãsuri de siguranţã pentru hunedoreni

Administraţia locală din municipiul Hunedoara va cheltui 3.484.023,00 de lei din bugetul propriu al municipiului, pentru realizarea unui sistem de...

Felicitări, domnule Geoană!

Recunosc că urmăresc cu din ce în ce mai mult interes (dar şi amuzament...) disputa celor doi prezidenţiabili. Li se...

Gura lumii – 17.06.2009

Un patron de birt cu pretenţii de club, aciuat pe lângă o familie aflată pe poziţii de forţă, spun gurile...

Închide