Mãsuri de siguranţã pentru hunedoreni

16 iunie 2009 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

05 camere-supraveghere

Nicolle Ebner

Administraţia locală din municipiul Hunedoara va cheltui 3.484.023,00 de lei din bugetul propriu al municipiului, pentru realizarea unui sistem de supraveghere video, pentru siguranţa cetăţenilor în municipiul Hunedoara.

Vot fără probleme
La şedinţa de săptămâna trecută, consilierii locali din Hunedoara au aprobat documentaţia tehnico-economică pentru obiectivul de investiţie “Sistem de supraveghere video pentru siguranţa cetăţenilor în municipiul Hunedoara”, proiect care va fi depus în vederea obţinerii de finanţare externă pe Programul Operaţional Regional 2007-2013. Până la venirea fondurilor, aleşii locali au aprobat finanţarea sumei de 3.484.023,00 de lei din bugetul municipiului Hunedoara, bani ce reprezintă valoarea totală a proiectului, inclusiv TVA (din care 2.869.190,00 lei reprezintă asistenţa financiară nerambursabilă solicitată) şi care vor fi cheltuiţi în avans, până la rambursarea de către Autoritatea de Management a Programului Operaţional regional a cheltuielilor eligibile, conform legislaţiei în vigoare.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Felicitări, domnule Geoană!

Recunosc că urmăresc cu din ce în ce mai mult interes (dar şi amuzament...) disputa celor doi prezidenţiabili. Li se...

Gura lumii – 17.06.2009

Un patron de birt cu pretenţii de club, aciuat pe lângă o familie aflată pe poziţii de forţă, spun gurile...

Bulina neagra – 17 iunie 2009

Ilie Păducel, primarul oraşului Petrila Pentru că, în ciuda dovezilor de netăgăduit, susţine că el nu este vinovat de utilizarea...

Închide