Eveniment

Prinşi la locul faptei

Andreea Lazăr

Hoţii care, la sfârşitul săptămânii trecute, au lăsat mii de locuitori, din Hunedoara şi alte trei sate,  fără apă, au fost prinşi de poliţişti. Deşi societatea Apa Prod nu a anunţat furtul capacului de vană la Poliţie, oamenii legii s-au sesizat din oficiu, în urma articolelor apărute în presa locală.

S-au întors să-şi termine treaba
Poliţiştii au reuşit prinderea hoţilor în flagrant, în doar câteva zile de la comiterea furtului, după ce aceştia s-au reîntors la locul faptei, pentru pregătirea conductei pentru vânzare. Autorii furtului sunt doi bărbaţi, de 24 şi 33 de ani, ambii din municipiul Hunedoara, care, în momentul când au fost depistaţi de poliţişti, se aflau la doar câţiva metri distanţă de locul de unde au sustras capacul vanei, încercând să taie, cu o instalaţie de tip autogen, subansamblul furat. Piesa, odată tăiată, urma să fie valorificată la un centru de colectare a fierul vechi din oraş. Pe numele celor doi bărbaţi s-a întocmit dosar penal pentru tentativă de furt calificat, cercetările continuând, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor doi.
Mii de oameni din municipiul Hunedoara, Teliucu Superior, Cinciş şi Plosca au rămas, la sfârşitul săptămânii trecute, fără apă la robinete, după ce hoţii de fier vechi au furat mai multe piese de pe magistrala care alimentează oraşul şi satele învecinate.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura