EvenimentFlash

Trei spargeri într-o noapte

Andreea Lazăr

Trei hoţi din magazine au primit mandate de arestare preventivă, după ce au spart mai multe societăţi comerciale într-o singură noapte. Cei trei, o fată şi doi băieţi, cu vârste cuprinse între 18 şi 22, sunt clienţi vechi ai poliţiştilor, toţi având antecedente penale.

Le-au luat la rând
Aceştia au intrat prin efracţie, marţi, după miezul nopţii, într-un coafor din Deva. După ce au spart sertarele meselor de coafură, hoţii au găsit doar 160 de lei, banii uitaţi de o angajată într-un sertar. Nemulţumiţi de suma găsită, tinerii au spart mai apoi un magazin de haine second hand. Au avut ghinion şi de această dată, în societatea comercială negăsind nici un leu. O a treia încercare au făcut-o la un magazin alimentar, situat în apropierea celorlalte două societăţi, de unde au sustras mai multe produse. Cu o săptămână înainte, aceleaşi trei persoane au spart o altă societate comercială din Deva, de unde au furat bani şi bunuri în valoare de 3.000 de lei.

Alimente recuperate de poliţişti
Oamenii legii au reuşit să-i prindă pe cei trei hoţi în cursul aceleiaşi zile, ei fiind reţinuţi pentru 24 de ore. Ieri, au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva, cu propunere de arestare preventivă pentru furt calificat. Magistraţii au admis cererea poliţiştilor, cei trei tineri petrecându-şi următoarele 29 de zile în spatele gratiilor. Din bunurile furate, oamenii legii au recuperat doar produsele alimentare, pe care le-au restituit societăţii comerciale în cauză.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura