Trei spargeri într-o noapte

27 ianuarie 2011 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment, Flash

Andreea Lazăr

Trei hoţi din magazine au primit mandate de arestare preventivă, după ce au spart mai multe societăţi comerciale într-o singură noapte. Cei trei, o fată şi doi băieţi, cu vârste cuprinse între 18 şi 22, sunt clienţi vechi ai poliţiştilor, toţi având antecedente penale.

Le-au luat la rând
Aceştia au intrat prin efracţie, marţi, după miezul nopţii, într-un coafor din Deva. După ce au spart sertarele meselor de coafură, hoţii au găsit doar 160 de lei, banii uitaţi de o angajată într-un sertar. Nemulţumiţi de suma găsită, tinerii au spart mai apoi un magazin de haine second hand. Au avut ghinion şi de această dată, în societatea comercială negăsind nici un leu. O a treia încercare au făcut-o la un magazin alimentar, situat în apropierea celorlalte două societăţi, de unde au sustras mai multe produse. Cu o săptămână înainte, aceleaşi trei persoane au spart o altă societate comercială din Deva, de unde au furat bani şi bunuri în valoare de 3.000 de lei.

Alimente recuperate de poliţişti
Oamenii legii au reuşit să-i prindă pe cei trei hoţi în cursul aceleiaşi zile, ei fiind reţinuţi pentru 24 de ore. Ieri, au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva, cu propunere de arestare preventivă pentru furt calificat. Magistraţii au admis cererea poliţiştilor, cei trei tineri petrecându-şi următoarele 29 de zile în spatele gratiilor. Din bunurile furate, oamenii legii au recuperat doar produsele alimentare, pe care le-au restituit societăţii comerciale în cauză.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Bulina albă

Costel Avram, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara

Bulina neagră

Cornel Resmeriţă, primarul municipiului Lupeni

Cancerul de col uterin în judeţ, peste media naţională

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Hunedoara desfăşoară, în această săptămână, o campanie de prevenire a cancerului de col uterin. Evenimentul...

Închide