Primarul Petroşaniului cere demisia directorului general al CEH şi a directorului Termocentralei Paroşeni

5 decembrie 2019 | 4 Comentarii | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Adriana Năstase

Primarul municipiului Petroşani, Tiberiu Iacob-Ridzi (foto), s-a supărat rău de tot pe conducerea Complexului Energetic Hunedoara. Astfel, Ridzi a cerut demisia directorului general al societăţii, Samuel Dioane şi a directorului Termocentralei Paroşani, Doru Vişan, după ce sute de apartamente din oraş, racordate la sistemul centralizat de termoficare nu au primit căldură.

”Îşi ia salariul, dar nu face nimic”
”Este vorba de cinism, de-a dreptul. Domnii Vişan şi Dioane au adus Complexul în stare de insolvenţă, prin bunele lor performanţe manageriale. Noi am făcut investiţii foarte mari, am schimbat conductele în proporţie de 70 la sută, am pus gigacalorimetre, punctele termice au fost puse la punct. Cu toate acestea, Doru Vişan spune că primăria nu vrea să dea căldură. Dar ei nu vor să dea căldură”, a declarat Tiberiu Iacob-Ridzi, primarul municipiului Petroşani.
”Este vorba de o acţiune concertată a celor doi ca să nu dea agent termic în municipiu. Să ne spună Doru Vişan de ce la Deva se poate să se dea căldură şi la Petroşani şi Vulcan nu se poate? Dacă răspunde la această întrebare, eu atunci nu mai spun nimic. Dar deocamdată ei aplică o dublă măsură şi este păcat că cetăţenii din Petroşani şi din Vulcan sunt privaţi de acest serviciu în condiţiile în care cărbunele se extrage din Valea Jiului. El îşi ia salariul deşi termocentrala nu produce mai nimic. Nu ştiu cum de nu îi este ruşine pentru acest lucru. Marele specialist, care nu face nimic, acesta este Vişan”, a adăugat edilul şef Tiberiu Iacob-Ridzi.
În Petroşani mai sunt câteva sute de apartamente racordate la sistemul centralizat de termoficare.

Loading...

Comentarii (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Valea Jiului spune:

  Vrem caldura !

 2. cetatean spune:

  Vreţi caldură? Dar pe aia de care aţi beneficiat anul trecut, aţi plătit-o? Sau şi aici e o dublă măsură! Cine a dus firma de termoficare în faliment? Ia să mai şi judecăm: dacă nu plătiţi curentul, vi-l taie? Cam, da. Păi, atunci…

 3. Intrebare spune:

  Ce fac angajatii de la termocentrala Paroseni? Pentru ce isi iau salariile daca nu produc nimic? Functioneaza o luna pe an!
  Ca la noi la nimeni !!!

 4. Timofte spune:

  @cetatean,da am am platit anul trecut desi pretul a fost exagerat de mare,desi agenti economici nu au mai fosti adusi,desi nu s-a investit in nimic de catre autotitati ca sa poti spera la un trai decent,facturile au fost platite.Acum poate ne spui situatia de la Deva cu plata caldurii,ca acolo nu sunt probleme cu agentul termic in nici un an,prostii din Vale trebuie sacrificati intodeauna.Simt unii nevoia sa isi bata joc de Valea Jiului.Daca s-a ajuns sa se moara de frig in 2020 atunci bine ce sa zic,spor la treaba inutililor de la CEH si Paroseni platiti cu bani grei.In orice oras problema caldurii este pe primul plan doar in Vale sunt lasati oamenii sa inghete.Felicitari.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Comunicat de presă al deputatului PNL Lucian Heiuş . Angajamente îndeplinite ale PNL

Guvernul PNL, condus de premierul Ludovic Orban, a fost învestit în funcţie pe data de 4 noiembrie. În doar o...

Declaraţie politică a senatorului PSD de Hunedoara, Viorel Sălan. Festivismul şi tragedia şi-au dat întâlnire la Palatul Cotroceni

Cel de-al doilea mandat al preşedintelui Klaus Iohannis a debutat într-o manieră destul de bizară.

Prima tură pe pârtiile de schi din Straja

Iubitorii sporturilor de iarnă vor avea parte de deschiderea sezonului la Straja, chiar de Moş Nicolae. Deşi nu vor schia...

Închide