Răzvan Mareş este noul lider al Partidului Ecologist în judeţ

5 decembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Sorina Popa

Ieri, noua conducere a organizaţiei judeţene Hunedoara a Partidului Ecologist Român (PER), s-a prezentat într-o conferinţă de presă. Noul preşedinte interimar este consilierul local de la Deva, Răzvan Mareş, fost lider al PSRO Hunedoara. Împreună cu Mareş au făcut pasul către PER şi alţi trei aleşi locali din Consiliul Local Deva, foşti membri ai PSRO.

Vor să ajungă a treia forţă în judeţ
”În perioada imediat următoare ne propunem ca Partidul Ecologist Român să ajungă a treia forţă politică din judeţul Hunedoara. Există PSD, PNL, restul partidelor politice fie au probleme interne, fie sunt pe un trend descrescător. Pro România, care a fost pe locul IV la ultimele alegeri, cred că poate fi bătut în judeţ. Am văzut o declaraţie a primarului Emil Rîşteiu, care a spus că nu a plecat nimeni din organizaţia Pro România Hunedoara. Nu pot fi de acord cu el, deoarece avem aici, prezent la această conferinţă, pe secretarul general al organizaţiei din Deva a Pro România, Emilian Mucea. El s-a alăturat echipei noastre. Mai sunt şi alţi colegi din Biroul Local al Pro România Deva care au venit în PER”, a declarat Răzvan Mareş.

Planuri mari de viitor
”Avem forţa să câştigăm locuri de consilieri locali şi judeţeni la alegerile de anul viitor. Aşa cum am pornit în 2016, împreună cu cei prezenţi aici, în PSRO, putem să dezvoltăm organizaţia PER. Le mulţumesc colegilor care au rămas alături de mine. Ne dorim ca până în februarie 2020 să avem constituite organizaţiile municipale şi orăşeneşti ale partidului, iar până în luna aprilie 2020, să închegăm organizaţii ale Partidului Ecologist şi în comunele din judeţ”, a declarat Răzvan Mareş, liderul judeţean al Partidului Ecologist Român.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Primarul Petroşaniului cere demisia directorului general al CEH şi a directorului Termocentralei Paroşeni

Primarul municipiului Petroşani, Tiberiu Iacob-Ridzi (foto), s-a supărat rău de tot pe conducerea Complexului Energetic Hunedoara. Astfel, Ridzi a cerut...

Comunicat de presă al deputatului PNL Lucian Heiuş . Angajamente îndeplinite ale PNL

Guvernul PNL, condus de premierul Ludovic Orban, a fost învestit în funcţie pe data de 4 noiembrie. În doar o...

Declaraţie politică a senatorului PSD de Hunedoara, Viorel Sălan. Festivismul şi tragedia şi-au dat întâlnire la Palatul Cotroceni

Cel de-al doilea mandat al preşedintelui Klaus Iohannis a debutat într-o manieră destul de bizară.

Închide