Primarul municipiului Deva şi-a ieşit din sărite. Florin Oancea: Mareş este un golan, al cărui loc nu este în administraţia publică!

Sorina Popa

Ieri, o nouă şedinţă a CL Deva, şi, evident, un nou scandal. Pentru că aşa ne-au obişnuit aleşii locali. De data asta, consilierii PSRo au vrut să pună pe ordinea de zi un proiect privind transparenţa în administraţia publică locală. Nu au reuşit acest lucru şi de aici s-a pornit cearta. Răzvan Mareş a spus că primarul şi ceilalţi consilieri deveni nu vor să fie o activitate transparentă la primărie.

„Abia aştept să mă dea în judecată“
Primarul Florin Oancea (foto) i-a dat replica lui Mareş: „Populisme ieftine. Eu am spus din prima mea zi de mandat că vreau transparenţă. Pe site-ul primăriei sunt toate contractele, firmele cu care lucrăm, cum sunt făcute plăţile. Orice cetăţean poate face. Domnul consilier Mareş a venit cu o propunere deasupra legii. El voia ca toate facturile, de cinci lei, de 10 lei, să le scanăm şi să le punem pe site. Ne trebuie vreo 10 salariaţi care să facă asta. Sunt nişte populisme ieftine. De ce credeţi că după trei săptămâni de când am venit la primărie am renunţat să mai colaborez cu el? Mareş are un dublu limbaj. Nu-l interesa transparenţa. Pe mine, da. Abia aştept să mă dea în judecată şi să aduc toate probele pe care le am. Pentru că el este un golan. Acesta este adevărul. Un astfel de personaj, care a ajuns cu totul şi cu totul întâmplător în administraţia publică nu îşi are locul aici din 2020. Ce a făcut el, când Mircia Muntean era primar, dar de fapt Mareş conducea primăria? Întrebaţi în Deva cum se câştigau lucrările până acum? În prezent totul se pune pe SEAP. Şitu că Mareş tânjeşte să ajungă primarul Devei. Dar trebuie să fie votat. În campania electorală (n.r. alegerile parţiale pentru funcţia de primar al Devei din 2017) l-am primit alături de noi, dar avea doar 3-4 la sută în sondaje şi de aceea nu a candidat. Şi a crezut că, dacă vine alături de mine, eu voi fi doar un primar decorativ. Nu, eu sunt un bărbat adevărat şi în 2020 vreau să decontez pentru faptele mele, nu şi pentru jocurile lui de culise. Când îl iei mai tare, spune că nu a votat nimic”, a declarat, ieri, la finalul şedinţei de Consiliu Local primarul Florin Oancea.

3 comentarii la „Primarul municipiului Deva şi-a ieşit din sărite. Florin Oancea: Mareş este un golan, al cărui loc nu este în administraţia publică!

 • 1 noiembrie 2018 la 9:56
  Legătură permanentă

  Dl Primar, atenție la limbaj.Dvs nu nu veți ajunge la nivelul lui Mircia Muntean,el totul a făcut din inima

 • 1 noiembrie 2018 la 11:38
  Legătură permanentă

  Mircia Muntean a facut totul din inima 😀 ! De aceea este la „facultate”.

 • 1 noiembrie 2018 la 15:02
  Legătură permanentă

  Felicit pe Primarul Florin Oancea pentru că a luat o poziție fermă. Cu oameni ca Mareș nu poți lucra!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.