Sport

Hunedoreni, în frunte pe podium la Crosul Viilor de la Lugoj

Nicolae Gavrea

Cea de a 46-a ediţie a tradiţionalei competiţii de alergare pe teren variat, “Crosul Viilor” a fost organizată la finalul săptămânii trecute la Lugoj, şi a reunit la start sportivi de la mai multe cluburi din ţară printre care şi tineri atleţi de la CSŞ Hunedoara, pregătiţi de antrenorul emerit Ştefan Beregszaszy.

Ca de fiecare dată, sportivii hunedoreni au obţinut performanţe remarcabile şi la ediţia din acest an şi confirmă pentru apropiatele întreceri naţionale. Ştefania Casanady, care a concurat la categoria junioare I, alergând pe distanţa de 3.500 de metri, a ratat de puţin podiumul de premiere, terminând pe poziţia a patra.
Întrecerile din probele juniorilor de categoria a III-a, atât la fete, cât şi la băieţi, au fost dominate categoric de sportivii de la CSŞ Hunedoara. Andrada Gaiţă s-a impus în proba fetelor care au alergat pe distanţa de 1.500 de metri, iar la băieţi, pe distanţa de 2.500 m, primele două locuri au fost ocupate, în ordine, de hunedorenii Andrei Salomia şi Adelin Pop.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.