Ştiinţa Petroşani, o nouă victorie în Divizia Naţională de rugby

Echipa de rugby Ştiinţa Petroşani a înregistrat o nouă victorie, în campionatul Diviziei Naţionale de Seniori, al doilea eşalon valoric a rugby-ului din România. Echipa din Valea Jiului a obţinut, în grupa Centru – Nord, cea de-a şasea victorie consecutivă, din tot atâtea jocuri şi este ca şi calificată în play-off.

În ultima etapă Ştiinţa Petroşani s-a impus cu scorul de 61-7, primind şi bonusul ofensiv (ca şi în partidele disputate anterior), pe terenul celor de la CSUAV Arad şi a totalizat acum 30 de puncte. În etapa viitoare ştiinţa va juca pe teren propriu cu Bucovina Suceava, a doua clasată (20 de puncte din cinci jocuri), care, în ultima etapă disputată, a dispus, pe teren propriu, cu 74-13, de “lanterna roşie”, fără punct din şase jocuri, CSM Sibiu. Din grupă mai face parte şi RC Gura Humorului (locul 3, cu 10 puncte, din cinci meciuri). Etapa a şaptea, antepenultima a sezonului regulat, mai programează partida dintre RC Gura Humorului şi CSUAV Arad, în vreme ce CSM Sibiu va sta.
Pentru jocurile din play-off, care se vor disputa în primăvara anului viitor, se vor califica primele două clasate. (N. Gavrea)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.