Parcările vor fi taxate la Deva!

Consilierii locali din Deva au aprobat ieri un proiect de hotărâre privind sistemul de administrare a parcărilor publice cu plată din municipiu.
În aceste condiţii, probabil că începând cu data de 1 decembrie 2018, devenii vor fi nevoiţi să achite parcarea maşinilor. Potrivit reprezentanţilor Primăriei Deva, în prima fază, doar două parcări publice vor fi cu plată: parcarea din Piaţa Cetăţii (191 locuri de parcare) şi parcarea de la Aqualand (117 locuri de parcare). Preţul va fi de 1 leu/oră în aceste două locuri, iar orarul parcării cu plată va fi zilnic, între orele 9:00 şi 17:00.
Tarifele se vor percepe după implementarea unei aplicaţii prin SMS de plată a parcărilor (în jurul datei de 1 decembrie 2018, conform estimării compartimentului de specialitate).
De la anul vor fi taxate şi alte parcări, din centru şi alte cartiere ale municipiului Deva. Aşadar, gata cu domnia, nu mai parcăm fără bani. (S.Popa)

2 comentarii la „Parcările vor fi taxate la Deva!

  • 1 noiembrie 2018 la 10:58
    Legătură permanentă

    E bine asa intrucat nu se poate perpetua „traditia” ca numai unii sa tot investeasca iar altii … sa nu plateasca niciodata !

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.