Gura lumii, 1 noiembrie 2018

31 octombrie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

În goana pentru a-şi spori averea, un edil dintr-o localitate sudică a judeţului a aranjat o licitaţie, spun cârcotaşii, pentru a putea să-şi încaseze procentul. Cel care avea promis contractul ar fi cotizat cu un sfert din profit la conturile edilului, dar pe fir a intrat un alt pretendent care a mărit substanţial şpaga. Ghidându-se după regulile economiei de piaţă, omul a ales oferta cea mai bună. Lucrarea s-a efectuat, banii s-au încasat, dar a apărut o problemă. Afaceristul îl ameninţă pe edil că-l dă pe mâna procurorilor. Individul s-ar fi dus la edil, spun bârfitorii, cu o înregistrare în care se aude cum îşi negociau afacerea necurată. Cu proba audio şi autodenunţul s-ar putea pune de un dosar de răsunet, mai spun bârfitorii.

Gurile rele vorbesc tot mai des despre nişte băieţi dintr-o zonă defavorizată a judeţului, împărţitori de dreptate, cum că se delectează cu justiţiabilele. Dacă vor să câştige repede, domniţele au obligaţia de a le satisface fanteziile. Cârcotaşii susţin că nu orice coniţă este acceptată la plata în natură. Trebuie să îndeplinească o serie de condiţii, dar care nu se referă numai la aspectul fizic, aşa cum ar fi de aşteptat. Bârfitorii spun că respectivele e musai să fie singure, să nu aibă foarte multă şcoală, să nu deţină o funcţie importantă sau să aibă prieteni cu notorietate.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Parcările vor fi taxate la Deva!

Consilierii locali din Deva au aprobat ieri un proiect de hotărâre privind sistemul de administrare a parcărilor publice cu plată...

Primarul municipiului Deva şi-a ieşit din sărite. Florin Oancea: Mareş este un golan, al cărui loc nu este în administraţia publică!

Ieri, o nouă şedinţă a CL Deva, şi, evident, un nou scandal. Pentru că aşa ne-au obişnuit aleşii locali. De...

Hunedoreni, în frunte pe podium la Crosul Viilor de la Lugoj

Cea de a 46-a ediţie a tradiţionalei competiţii de alergare pe teren variat, “Crosul Viilor” a fost organizată la finalul...

Închide