ActualitateFlash

Primarul municipiului Brad a primit distincţia „Omul Anului 2011”

Sorina Popa

Primarul municipiului Brad, Florin Cazacu, a primit distincţia „Omul Anului 2011”, din partea redacţiei cotidianul.ro, el fiind premiat alături de mai multe personalităţi din ţară. Festivitatea s-a desfăşurat la Salonul Diplomat al Hotelului Hilton din Bucureşti.

Peste 45.000 de accesări
Distincţiile au fost oferite în urma votului cititorilor publicaţiei online cotidianul.ro, într-un sondaj pornit pe data de 7 decembrie 2011 şi încheiat pe 6 februarie 2012, sondaj ce a adunat peste 45.000 de accesări. Evenimentul a fost organizat de redacţia cotidianul.ro, împreună cu marea casă de champagne Alfred Gratien şi cu societatea Angelli SRL. Laureaţii au fost prezenţi, aproape toţi, la decernarea diplomelor. Înainte de a i se decerna titlul lui Florin Cazacu, preşedintele Partidului Social Democrat, Victor Ponta, a ţinut un scurt Laudatio pentru colegul său de partid.
„Consider că acest premiu este un semn de apreciere a întregii comunităţi brădene. Este, de asemenea, o apreciere a eforturilor depuse de mine în slujba comunităţii. Sunt onorat de faptul că am fost desemnat, alături de alţi oameni de valoare ai României, să primesc distincţia „Omul Anului 2011 în România“ şi dedic acest titlu oamenilor minunaţi ai municipiului Brad”, a declarat la festivitate Florin Cazacu.

Şapte personalităţi publice
Pentru că accesările pe site-ul cotidianul.ro din cele 60 de zile s-au împărţit între personalităţi din diverse domenii care nu pot fi comparate, titlul şi trofeul Omul Anului, oferite de cotidianul.ro, în acord cu votul cititorilor, le-au fost atribuite şi decernate următoarelor personalităţi publice: Angela Gheorghiu, Andrei Marga, Dinu C. Giurescu, Mihai Gâdea, Sorin Oprescu, Florin Cazacu şi Raed Arafat.
Dintre evenimentele anului 2011 şi protagoniştii acestora, cotidianul.ro a reţinut câteva:
– Casa Majestăţii sale Regele Mihai I al României, pentru organizarea aniversării a 90 de ani a regelui Mihai.
– Exploratorii Cornel Galescu şi Romeo Dunca, pentru călătoria la Polul Sud.
– Sorin Jurcă şi Fundaţia Culturală Roşia Montană, pentru eroismul dovedit în apărarea integrităţii Munţilor Apuseni.

3 comentarii la „Primarul municipiului Brad a primit distincţia „Omul Anului 2011”

  • Acum se intelege aplombul ce-l mana sa cante asa vioi in studiourile OTV serile trecute . Felicitari !

  • Da, sa cante la OTV cu finu ,,POGACEA” ca a primit bani pt.incalzire in orasul Brad , iar finul ii papa la jocuri de noroc,impreuna cu prietenul lui,,COMAN DANUT” de la PNL(consilieri amandoi).
    D-le NISTOR, d-le Molot , va cunoasteti consilierii din teritoriu?
    Sunt o rusine pt.partidele pe care le reprezentati!

  • Boby ,sa sti ca marea vina nu o are NISTOR si MOLOT ,ci ,,FRAIERII” care i-au votat si probabil ca ai vor mai vota.Pacat de primarul care v-a fi sustinut de acesti consilieri… dar , cine se aseamana se cam aduna.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura