Proxeneţii rămân după gratii

8 februarie 2012 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Cristina Ghenea

Magistraţii au stabilit ieri un nou termen în dosarul proxeneţilor din Hunedoara şi Alba, după ce avocaţii au solicitat amânarea procesului, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile. Judecata va continua în 28 februarie.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Curţii de Apel Alba Iulia, Cosmin Muntean, instanţa nu doar că a dispus amânarea procesului, dar a şi respins cererile de înlocuire a măsurii de arest preventiv, depuse de cinci dintre inculpaţi. Este vorba despre Sorin Constantin, Valer David şi de Horea, Vasile şi Aurel Bacrău, care au cerut să fie puşi în libertate. „Magistraţii au respins cererile şi au dispus menţinerea măsurii de arest preventiv. Noul termen a fost fixat pentru data de 28 februarie”, a declarat Cosmin Muntean, purtătorul de cuvânt al Curţii de Apel Alba Iulia.
Gruparea de proxeneţi, formată din peste 80 de membri, acţiona atât în ţară, cât şi în Italia, Germania, Spania şi Franţa. În România, reţeaua acţiona pe DN 7, în zona cuprinsă între Cugir şi Arad. Anchetatorii au descoperit peste 40 de victime ale reţelei, dintre care 10 fete sunt minore.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Compania Huilei intră în lichidare

FMI pune lacătul pe actuala Companie Naţională a Huilei, care va intra în lichidare până în luna septembrie. Minele viabile...

Dezsi rãmâne Secretar General al Guvernului

Fostul prefect de Hunedoara, Attila Dezsi (foto), rămâne Secretar General al Guvernului, cu toate că Emil Boc a depus mandatul...

Unele medicamente cumpărate în spital se decontează

Dacă aţi fost puşi vreodată în situaţia de a vă cumpăra anumite medicamente cât aţi fost internaţi în spital, aflaţi...

Închide