Primarul Florin Oancea: Vrem să facem Deva strălucitoare şi ziua şi noaptea!

6 februarie 2020 | 11 Comentarii | Publicat in: Comunitate, Flash

Adriana Năstase

Proiectul „Deva frumoasă!“ continuă. Primarul municipiului Deva, Florin Oancea (foto), susţine că oraşul va căpăta o nouă faţă, mult mai luminoasă şi mai colorată. „Am promis că vom face din Deva un oraş strălucitor şi ziua şi noaptea şi asta vom face”, a spus edilul.

Iluminat şi la zonele verzi
„Venim cu un nou concept, continuăm campania de înfrumuseţare a oraşului. Vom avea iluminat şi pentru zonele verzi. Regândim toate zonele verzi, aranjamentele florale. Lucrăm cu firme specializate pentru asta, împreună cu cei de la Serviciul Public de Întreţinere şi Gospodărire Municipală. Începem cu zona din Micro 15, de pe strada M. Eminescu, de la magazinul Profi, până la biserica de acolo. Toate părculeţele din municipiu vor fi populate cu arbori, fiecare zonă va fi personalizată. Venim cu magnolii, cu bonsai, care se pretează şi la noi, chiar dacă până acum nu s-a mers pe aceşti arbori”, a declarat Florin Oancea, primarul municipiului Deva.

Jardiniere Flower Dome
Anul trecut, în Deva au fost amenajate jardiniere Flower Dome în Piaţa Unirii, dar şi în Piaţa Victoriei, în faţa statuii ecvestre a lui Decebal. Anul acesta numărul jardinierelor Flower Dome se va înmulţi, ca să aducă mai multă culoare în municipiu. De asemenea, arborii uscaţi vor fi înlocuiţi cu alţii, maturi, cu înălţimi între trei şi cinci metri.
Administraţia locală vrea să realizeze şi jocuri de lumini, pentru a transforma municipiul Deva şi din acest punct de vedere.

Loading...

Comentarii (11)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Cean Stelian spune:

  Inainte de a o face sa straluceasca,asfaltati toate strazile,sa nu mai circule lumea pe drumuri de tara!

 2. un om spune:

  Înainte de a da banii pe toate inutilitățile mai bine faceți WC-uri publice că put gangurile și fundațiile blocurilor din centru a pișat. Un oraș de 70000 de locuitori nu are toalete publice funcționale.

 3. eu spune:

  nu e normal la cap omul acesta

 4. Jegos De pnl spune:

  Esti un păcălici de primar.Mai bine ai face drumurile,noi nu circula pe broșuri ca tine.

 5. ionas spune:

  Cheltuieli inutile. Parca se pierde contactul cu realitatea.

 6. Radu spune:

  Incompetenta? ignoranța? Sau doar campanie ? In zona Ulpia este o mizerie de nedescris! se parchează pe trotuare, pe spatii verzi…Străzi pline de balți și gropi, treceri de pietoni invizibile, haos general.. si asta vine cu bonsai!!!

 7. Rusine spune:

  Florin Oancea, am sesizat pe platforma Deva24 de mai multe ori diverse probleme de facut in Deva, interventii urgente. Nici una nu s-a concretizat, nu ati miscat nimic desi ati zis acolo ca urmeaza….si au trecut anii…si dvs va ocupați de flori, spatii verzi . Ati promis că faceti piscină olimpică si sala polivalenta . Unde sunt? Sunt bune si florile dar faceti ceva trainic pt deveni. Succes.

 8. teo spune:

  Toate orașele se schimba, se modernizează, numai la Deva absolut nimic.

 9. Grig spune:

  Adevarat domnule primar,ne-ati luminat si bisericile…BRAVO , saraca Biserica nici nu are bani,trebuia din banii nostrii ca ei…deh…nici impozite nu platesc…trebuiau desene pe cladiri,platite cu bani de mai bine le anvelopau…Apropo , de ce nu continuati programul de anvelopare,cel inceput de fostul primar P.Marginean ? Nu spune nimeni ca nu trebuie schimbata fata orasului in care traim , dar sunt alte lucruri prioritare.

 10. Neo spune:

  Oancea sponsorizeaza boxerii interlopi condusi de puscariasul PERASIFON. Pt aia are bani, dar pt alte lucrari important nu. Huooo

 11. emil spune:

  Respect Neo! Lasa ca la necaz il sifoneaza si pe oancea

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bugetul municipiului Orăştie, în dezbatere publică

În valoare de peste 138 de milioane de lei, (mai mare cu 16,66 la sută faţă cel din 2019), bugetul...

Directorul general al CEH nu poate fi asociat cu PSD

Senatorul PSD Cristian Resmeriţă (foto) a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că directorul general al Complexului Energetic Hunedoara nu...

Judecătorii hunedoreni vor transferul cuplului de asasini din Ungaria în România

Tribunalul Hunedoara a solicitat autorităţilor maghiare ca „Bonnie şi Clyde ai Estului“, cei doi maghiari care au atacat o casă...

Închide