Primarul din Gurasada a depus jurământul pentru al şaselea mandat

Magdalena Şerban
La alegerile locale de la sfârşitul lunii septembrie, comunitatea din Gurasada l-a ales tot pe Silviu Nan pentru fotoliul de primar, aşa că acesta şi-a preluat cel de-al şaselea mandat. Ceremonia de investire a avut loc zilele trecute, la căminul cultural din satul principal, cu respectarea regulilor sanitare şi de distanţare socială. De asemenea, în cadrul acţiunii festive, şi consilierii locali au depus jurământul.
„Le mulţumesc celor 76,5 la sută dintre participanţii la urne pentru votul de încredere pe care mi l-au dat. Înseamnă mult pentru mine, în condiţiile în care am un istoric de cinci mandate ca primar. De altfel, le mulţumesc tuturor cetăţenilor care şi-au exprimat preferinţele electorale, indiferent pe cine au ales pe plan local sau judeţean. Sunt convins că şi noul consiliu local va pune pe primul loc investiţiile şi proiectele dezvoltate pentru oamenii pe care îi reprezentăm. Îmi pare rău că din pricina vremurilor pandemice cu care ne confruntăm nu am putut invita multă lume la eveniment, regulile fiind stricte mai ales pentru spaţiile închise, dar uşa primăriei rămâne mereu deschisă pentru cei care vor avea de soluţionat o problemă sau au un of de spus ”, susţine Silviu Nan, primarul din Gurasada.
Legat de obiectivele ce vor fi implementate în următorii ani, acesta a amintit gazul metan, modernizarea drumurilor rămase neasfaltate şi canalizarea.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.